PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

FESPA 2024 – print, signage, personalizacija i sportska odeća u fokusu

FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisation Experience i premijerno Sportswear Pro održaće se od 19. do 22. 3. 2024. u izložbenom centru RAI u Amsterdamu.
Amsterdam RAI popularno je mesto i među FESPA posetiocima i među izlagačima, a do sada je ugostio sajam FESPA  2006., 2009., 2016. i 2021. godine.

Prema najavama organizatora, posetioce 2024. godine očekuje niz novih događaja koji predstavljaju prirodan napredak i promene. Prošle godine posetioci su bili pozvani da otkriju „nove perspektive“, dok se ove godine očekuje da „otkriju mogućnosti“. Naime, slogan pod kojim će se održati FESPA je „Opportunities. Revealed“.

Posetioci FESPA 2024 Global Print Expo će videti mnoštvo tehnologija, medija i podloga i pratećih materijala. Svoje učešće su do sada potvrdili Agfa, Antalis, DGI/d.gen, Efi, Elitron, Kongsberg, Liyu, Mimaki , Orafol, Sun Chemical i swissQprint. Potvrđeni dobavljači tekstila uključuju MHM, Monti Antonio, MS printing/JK Group i ROQ. Tu su i dva nova dobavljača rešenja za vez, Tajima i Ricoma, koji su prvi put odlučili da izlažu na sajmu FESPA.

Personalizacija u fokusu pratećeg programa

FESPA 2024, kao deo pratećeg programa, ponovo donosi edukativni deo kroz konferenciju. Prvi dan biće posvećen iskustvu personalizacije. Drugi dan će se fokusirati na mogućnosti u proizvodnji i dekoraciji odeće za sport i rekreaciju,

Personalize Make Wear će biti deo Personalization Experience i Sportswear Pro i ponudiće posetiocima priliku da se pridruže stručno vođenim obilascima kompletnog proizvodnog procesa sa najnovijim tehnologijama.

Izložba materijala Sustainability Spotlightnudi posetiocima priliku da saznaju više o održivim alternativama materijala i kako da poboljšaju svoj ekološki učinak.

World Wrap Masters će takođe biti tradicionalni deo sajma FESPA sledeće godine. Evropski wrap majstori će se takmičiti za titulu Wrap Master Europe 2024, a biće održan i niz praktičnih demonstracija uživo.

Registracija za posetioce  je počela, a iz FESPA-e pozivaju sve da iskoriste benefite early bird prijava.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content