PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Global Print Expo vraća se u Berlin 2022. godine

Udruženje FESPA najavilo je povratak sajma Global Print Expo u Berlin 2022. godine. Sajam bi se tradicionalno trebao održati zajedno s eventom European Sign Expo. Planirani datum održavanja je od 31. 5. do 3. 6. 2022. na prostoru Messe Berlin.

Ukoliko sve bude u redu, bit će to treći FESPA događaj u ovom gradu. Posljednji, vrlo uspješan, održan je 2018. godine. Povratne informacije posjetitelja i izlagača pokazale su da je Berlin prepoznat kao popularno mjesto na koje bi se FESPA trebala vratiti. U FESPA-i očekuju da će sajam zauzeti osam dvorana berlinskog Messe-a u kojim će biti pokazana rješenja da sitotisak, digitalni tisak, tisak na tekstilu, te non-printed signage rješenja.

„Nakon što smo 2018. u Berlinu bili domaćini uspješnog događaja koji je postigao rekordnu međunarodnu posjećenost, željeli smo se vratiti 2022. Berlin se pokazao kao popularno mjesto, a i izvrsno je prometno povezan te je lako dostupan iz svih većih europskih i međunarodnih gradova. FESPA 2022 i dalje će ostati osnovna platforma za tiskare koji žele osigurati svoje poslovanje u budućnosti. Tu je i da pomogne onima koji trebaju pomoć u oporavku poslovanja“, rekao je Neil Felton, izvršni direktor FESPA-e.

Više detalja o sajmu FESPA 2022 bit će dostupno nakon što završi FESPA Global Print Expo 2021 koji bi se od 12. do 15. 10. 2021. trebao održati u Amsterdamu.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content