PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fespa Global Print Expo vraća se u Berlin 2022. godine

Udruženje FESPA najavilo je povratak sajma Global Print Expo u Berlin 2022. godine. Sajam bi tradicionalno trebalo da se održi zajedno s event-om European Sign Expo. Planirani datum održavanja je od 31. 5. do 3. 6. 2022. na prostoru Messe Berlin.

Ukoliko sve bude u redu, to će biti treći FESPA događaj u ovom gradu. Poslednji, vrlo uspešan, održan je 2018. godine. Povratne informacije posetioca i izlagača pokazale su da je Berlin prepoznat kao popularno mesto na koje bi  FESPA trebalo da se vrati. U FESPA-i očekuju da će sajam zauzeti osam dvorana berlinskog Messe-a u kojima će biti prikazana rešenja za sito štampu, digitalnu štampu, štampu na tekstilu, i non-printed signage rešenja.

„Nakon što smo 2018. u Berlinu bili domaćini uspešnog događaja koji je postigao rekordnu međunarodnu posećenost, želeli smo da se vratimo 2022. Berlin se pokazao kao popularno mesto, a i izuzetno je prometno pa je lako dostupan iz svih većih evropskih i međunarodnih gradova. FESPA 2022 će i dalje ostati osnovna platforma za štamparije koji žele da obezbede svoje poslovanje u budućnosti. Tu je i da pomogne onima kojima treba pomoć u oporavku poslovanja“, rekao je Neil Felton, izvršni direktor FESPA-e.

Više detalja o sajmu FESPA 2022 biće dostupno nakon što završi FESPA Global Print Expo 2021 koji bi od 12. do 15. 10. 2021. Trebalo da se održi u Amsterdamu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content