PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Madrid odgođena; 2021. održat će se u Amsterdamu

Iz sajma FESPA Global Print Expo jučer je najavljeno kako se sajam neće održati u Madridu, u 10. mjesecu 2020. g. zbog zdravstvenih razloga vezanih uz pandemiju virusa COVID-19. Obavijestili su i da će se internacionalni event održati u Amsterdamu, u Rai Exhibition Centre-u, od 9. do 12. 3. 2021. g. Uz sajam FESPA Global Print Expo već će se tradicionalno održati i sajmovi European Sign Expo i Sportswear Pro.

„U 3. mjesecu 2020. odlučili smo odgoditi sajam FESPA Global Print Expo za 6 mjeseci zbog širenja pandemije i njenih posljedica na naše izlagače i posjetitelje. Od tada je razvoj virusa COVID-19 bio dinamičan i nepredvidljiv. Iako se mnoge zemlje postepeno otvaraju od izolacije, u ovom trenutku ne možemo biti sigurni da bi ovogodišnja FESPA u 10. mjesecu ispunila očekivanja izlagača i posjetitelja.“, rekao je Neil Felton, CEO FESPA-e.

Nadodao je i da 3.mjesec iduće godine trenutno izgleda kao najbolja alternativa, te da je povratna informacija od tržišnih istraživanja pokazala da bi FESPA iduće godine trebala biti temelj za oporavak poslovanja i novi početak u 2021. godini.

Amsterdam je popularna i već provjerena destinacija za FESPA događanja s obzirom na to da je grad bio domaćim FESPA sajmova 2006., 2009. i 2016. godine. Prometna povezanost ovog grada sa sjevernom i središnjom Europom prednost je za mnoge posjetitelje sajma.

Ovo novo izdanje FESPA-e u Amsterdamu zamijenit će, već planirani za 2021., sajam u Münchenu, kamo će se FESPA vratiti 2022. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content