PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Odgođena FESPA Madrid 2020

Zbog brzog razvoja situacije vezane uz COVID-19 (koronavirus) u kontinentalnoj Europi, a u konzultaciji s nacionalnim udruženjima i izlagačima, FESPA je jučer donijela odluku o odgodi sajmova FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 i Sportswear Pro 2020, koji su se trebali održati u Madridu od 24. do 27. 3. 2020. godine.

U suradnji s izlagačima, FESPA će nastojati odgoditi događanja za kasniji datum. 
 
“Do ovog tjedna naše akcije vezane uz COVID-19 uključivale su akcije vezane uz izlaganje tvrtki iz Kine te praćenje smjernica relevantnih međunarodnih i nacionalnih vlasti s primarnim ciljem zaštite zdravlja i dobrobiti izlagača i posjetitelja. Međutim, u svjetlu nedavnog širenja virusa u specifičnim područjima kontinentalne Europe i uz savjetovanje s našim dioničarima, zaključili smo da je u interesu svih odgoditi događaje za kasniji datum”, kazao je Neil Felton, izvršni direktor FESPA-e.

FESPA će pravodobno dostaviti nove informacije vezane uz revidirane datume održavanja događaja.


Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content