Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Odložena FESPA Madrid 2020

Zbog brzog razvoja situacije vezane za COVID-19 (koronavirus) u kontinentalnoj Europi, a u konsultaciji sa nacionalnim udruženjima i izlagačima, FESPA je juče donela odluku o odlaganju sajmova FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 i Sportswear Pro 2020, koji je trebalo da se održe u Madridu, od 24. do 27.3.2020. godine.

U saradnji sa izlagačima, FESPA će nastojati da pomeri događanja za kasniji datum. 
 
„Do ove nedelje, naše akcije vezane za COVID-19 uključivale su akcije vezane za izlaganje kompanija iz Kine, kao i praćenje smernica relevantnih međunarodnih i nacionalnih vlasti sa primarnim ciljem zaštite zdravlja i dobrobiti izlagača i posetioca. Međutim, s obzirom na nedavno širenje virusa u specifičnim područjima kontinentalne Evrope, uz savetovanje sa našim akcionarima, zaključili smo da je u opštem interesu da se događaji odlože za kasniji datum”, kazao je Neil Felton, izvršni direktor FESPA-e.

FESPA će blagovremeno dostaviti nove informacije u vezi sa revidiranim datumima održavanja događaja.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content