Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fiery predlošci za obljepljivanje vozila sad uključuju i najnovije europske modele vozila

Fiery, LLC, najveći neovisni pružatelj digitalnih front endova (DFE) i softvera, proširio je svoju uslugu predložaka za obljepljivanje vozila i dodao najtraženije modele vozila za 2024. godinu.

Pro Vehicle Outline (PVO) sad sadrži najnoviju kolekciju predložaka za automobile iz 2024.. Tu se nalaze razni američki i europski proizvođači, uključujući Ford, General Motors, Teslu, Volkswagen, Peugeot, Mercedes-Benz, Renault i mnoge druge.

„Industrija obljepljivanja vozila doživljava procvat diljem svijeta. PVO softver olakšava dizajnerima i wraperima stvaranje visokokvalitetnih, prilagođenih komada folija i brendiranje najpopularnijih modela automobila, kamiona, SUV-ova, prikolica, kombija i specijalnih vozila,” rekao je John Henze, potpredsjednik prodaje i marketinga, Fiery. “Nudeći najopsežniju kolekciju predložaka i alata za automatizaciju poslovnih operacija, PVO je nezamjenjiv proizvodni alat koji pomaže klijentima da razviju svoje poslovanje, a istodobno pospješuju profitabilnost.”

PVO predlošci sastavni su dio industrije obljepljivanja vozila već više od 30 godina. Koriste se za dizajn, proizvodnju i apliciranje vizuala. Uključuju predloške za potpuno i djelomično obljepljivanje, natpise i naljepnice. Dizajneri i wraperi diljem svijeta oslanjaju se na preciznost ručno izmjerenih, pažljivo fotografiranih i pomno kreiranih predložaka za sve svoje projekte. PVO također nudi alate za pomoć pri kreiranju ponuda i projekata obljepljivanja vozila. PVO WrapUP je dinamička softverska usluga osmišljena za pojednostavljenje izrade ponuda spremnih za kupce i pružanje točnih izračuna kvadratnih metara vozila.

“Svake godine proširujemo kolekciju predložaka PVO-a novim modelima vozila i sad imamo arhivu od 19500 predložaka. Dodavanje vozila proizvođača poput Volkswagena, Peugeota, Renaulta i drugih pokazuje našu predanost ispunjavanju specifičnih potreba europske industrije obljepljivanja vozila,” zaključuje Henze.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content