PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Fiery predlošci za oblepljivanje vozila sad uključuju i najnovije evropske modele vozila

Fiery, LLC, najveći nezavisni provajder digitalnih front endova (DFE) i softvera, proširio je svoju uslugu šablona nalepnica za vozila kako bi dodao modele vozila koji su najtraženiji za 2024. godinu.
Pro Vehicle Outline (PVO) sada sadrži najnoviju kolekciju šablona za automobile iz 2024. Sadrži niz američkih i evropskih proizvođača, uključujući Ford, General Motors, Teslu, Volkswagen, Peugeot, Mercedes-Benz, Renault i mnoge druge.

„Industrija folija za vozila cveta širom sveta. PVO softver olakšava dizajnerima i proizvođačima kreiranje visokokvalitetnih, prilagođenih komada folija i brendiranje za najpopularnije modele automobila, kamiona, terenska vozila, prikolica, kombija i specijalnih vozila“, rekao je Džon Henze, potpredsednik prodaje i marketinga, Fiery. „Nudi najsveobuhvatniju kolekciju šablona i alata za automatizaciju poslovnih operacija. PVO je nezamenjiv alat za produktivnost koji pomaže klijentima da razvijaju svoje poslovanje uz poboljšanje profitabilnosti.“

PVO šabloni su sastavni deo industrije za oblepljivanje vozila više od 30 godina. Koriste se za dizajn, proizvodnju i primenu vizuelnih prikaza. Oni uključuju šablone za potpuno i delimično oblepljivanje, natpise i nalepnice. Dizajneri i wraperi širom sveta oslanjaju se na preciznost ručno izmerenih, pažljivo fotografisanih i pedantno kreiranih šablona za sve svoje projekte. PVO takođe nudi alate za pomoć u kreiranju ponuda i projekata za oblepljivanje vozila. PVO WrapUP je dinamička softverska usluga dizajnirana da pojednostavi kreiranje ponuda spremnih za kupce i obezbedi precizne proračune kvadrature vozila.

„Svake godine proširujemo kolekciju PVO šablona novim modelima vozila i sada imamo arhivu od 19.500 šablona. Dodavanje vozila proizvođača kao što su Folkswagen, Pežo, Reno i drugi pokazuje našu posvećenost ispunjavanju specifičnih potreba evropske industrije oblepljivanje vozila“, zaključuje Henze.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content