PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fisher Textiles lansira nove tkanine za ispis s inovativnom HeiQ V –zaštitom

Tvrtka Fisher Textiles predstavlja DisenfectexTM –  tkanine na koje je moguće raditi ispis s pojačanom HeiQ V-zaštitom, a napravljene su u suradnji sa švicarskom tvrtkom HeiQ.

Označen kao HeiQ Viroblock (blokator virusa), HeiQ V-block je antivirusna tekstilna tehnologija za industrijsku upotrebu, posebno dizajnirana da djeluje protiv tzv. zamotanih virusa poput virusa gripe i koronavirusa. Tretirane tkanine koje sadrže HeiQ testirao je Doherty institut u Australiji i rezultati pokazuju da su protiv SARS-CoV-2 virusa učinkovite 99,99%.

DisenfectexTM tkanine tretirane s HeiQ V-zaštitom otporne su na mikrobe, a HeiQ V-block sprječava rast bakterija na tkanini. Linija se sastoji od tkanine za masku za lice, meke pletene tkanine, prozirne tkanine i antilop tkanine dostupne u širini od 144 do 317cm za transfer i direktni sublimacijski tisak.

DisenfectexTM tkanine imaju brojne namjene u osobnoj zaštitnoj opremi, uključujući maske za lice i zaštitu za cipele, sanitarne stanice, pregrade za pultove, razdjelnike stolova, štandova i prostorija, zatim u ljekarnama, restoranima, hotelima, bankama, muzejima, uredima i zdravstvenim ustanovama. Kada se koristi u SEG sustavima kao zaštitna barijera, DisenfectexTM tkanine pomažu zahtjevima socijalnog distanciranja i djeluju kao zvučni izolator za apsorbiranje zvuka i buke u pozadini. Sve tkanine DisenfectexTM mogu se ponovno upotrijebiti i blago prati do 30 puta.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content