PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital 30 godina izazova, rada i novih planova

Prošle godine tvrtka Fortuna Digital obilježila je 30 godina uspješnog poslovanja na domaćem, regionalnom i europskom tržištu. Riječ je o vrijednom jubileju koji nažalost, zbog pandemije koronavirusa, nije mogao biti obilježen onako kako priliči 30. rođendanu. No, uspjehe i postignute rezultate ništa ne umanjuje. Početak nove godine najbolja je prilika za osvrt na proteklih 30, a najbolji sugovornik svakako gosp. Vice Stanić, vlasnik i direktor tvrtke Fortuna Digital.

Kada danas, nakon 30 godina, izgovorite Fortuna Digital, koje su Vam prve asocijacije?

Bila je to jedna jako zabavna i produktivna avantura do sada. Rezultat je da danas nakon 30 godina Fortuna Digital zvuči ozbiljno, prepoznata je na tržištu kao ozbiljan igrač s ozbiljnim potencijalom i kapitalom za budućnost. Mogu reći da sam ponosan na svoj tim i na sve što smo zajedno napravili kroz sve ove godine.

Opišite nam ukratko razvojni put Fortune Digital. Na što ste najponosniji?

Teško je to sažeti u nekoliko crta, ipak je nama 30 godina! No, kada od jedne male, regionalne tvrtke dođete do ozbiljnog europskog igrača, imate se čime ponositi. Ukratko, od početka u Lokvi Rogoznici kod Omiša uspjeli smo doći do Zagreba, Beograda, Budimpešte, Sarajeva, Ljubljane, Europe. Radili smo poslove na svim kontinentima potpuno ravnopravni ili čak superiorniji. Ponosan sam na tim stručnjaka koji smo stvorili i koji je sposoban za najveće izazove. Puno je rada iza nas, ali i planova i očekivanja od budućnosti. Lijepo je pogledati prošlost i vidjeti što smo postigli, no ono što nas zapravo veseli i motivira je puno prostora za napredak i novi izazovi u budućnosti

Biste li danas napravili nešto drugačije?

Malo je onih koji ne bi promijenili neke segmente prošlosti kada bi to mogli. Ne postoje oni koji 30 godina rade samo izvrsne izbore. Naravno da bismo neke stvari možda kvalitetnije, a sigurno i brže napravili da se s ovim znanjem i iskustvom vratimo na početak. Međutim, naš razvojni put doveo nas je u poziciju u kojoj smo trenutno i na to smo ponosni. Ono što nikada ne bih promijenio je način na koji smo radili, učili iz svakog posla i suočavali se s izazovima jer to je nešto što nas je dovelo na ovu razinu i to je naš kapital za budućnost.

Kako ocjenjuje situaciju na tržištu. kakva je za Fortunu Digital bila 2020. te koji su planovi za budućnost, pročitajte u nastavku intervjua kojeg ćete pronaći u online izdanju Print Magazina.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content