PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zabilježite! Fortuna Digital Open Day, 2. 12. u Zagrebu!

Fortuna Digital organizira Open Day event koji će se održati 2. 12. u njihovom demo centru u Zagrebu te poziva sve zainteresirane posjetitelje da dođu!

Od portfelja kojeg pripremaju za Open Day izdvaja se demonstracija na pisaču HP latex s bijelom bojom. O njemu smo već ranije pisali, a i mnoge tvrtke su podijelile svoja iskustva.

Zatim, u dva navrata, kroz prijepodne i poslijepodne bit će održana demonstracija uživo iz Mađarske na HP pisaču R serije, visokokvalitetnom hibridnom rješenju za tisak iz role i na pločaste materijale. Od ostalih prezentacija posjetitelji će imati na raspolaganju laminator i WidLaser C700. Sva dostupna softverska rješenja moći će se direktno isprobati, kao i konzultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

Od novih proizvoda, u najavi su Neschen furniture film za namještaj te inovativni Avery Architectural window films za poslovne zgrade te ostali pisači i materijali.

Svakako vrijedi posjetiti event i iskoristiti priliku za demo na željenim strojevima i materijalima.

Za dolazak potrebno se najaviti na [email protected].

*Prilikom posjeta eventa, prema odlukama Stožera civilne zaštite RH, potrebno se pridržavati svih epidemioloških mjera koje su na snazi: EU digitalna COVID potvrda i korištenje zaštitnih maski.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content