PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP predstavlja novu Latex seriju 700 i 800 s bijelom bojom

Tvrtka Fortuna Digital s ponosom predstavlja dolazak na tržište novog portfelja HP Latex pisača koji pružaju neviđenu razinu svestranosti i održivosti u tisku. Nova HP Latex rješenja za tisak širokog formata – HP Latex 700 i 800 imaju za cilj pomoći tiskarima da diverzificiraju svoju ponudu i udovolje sve zahtjevnijim potrebama kupaca.

Nakon niza izazova pred kojima se našla i industrija tiska velikih formata, a uzrokovanih situacijom na globalnom tržištu, serije HP Latex 700 i 800 donose niz novih značajki. One pružateljima usluga tiska omogućuju da budu agilniji, uhvate se u koštac s ambicioznim projektima i preuzmu poslove koji donose najvišu vrijednost. Novi portfelj pisača također donosi brži workflow što pomaže tvrtkama da ispoštuju rokove, a istovremeno jačajući svoju prednost u pogledu načela održivosti.

„Kada razmišljate o HP Latex-u, zamislite jedinstvenu mogućnost da kažete DA svakom zahtjevu kupca, bez obzira na česte izmjene poslova ili zahtjeve samih aplikacija. Isporučite svaki posao u roku zahvaljujući jednostavnom rukovanju uz istovremeno poštivanje zaštite okoliša jer s HP Latex pisačima svaka signage & decor odluka postaje održiva“, istaknuo je Guayente Sanmartin, generalni direktor za velike tvrtke u HP- u. Novi portfelj Latex 700 i 800, kaže, omogućit će pružateljima usluga tiska da pobijede na tržištu vješto ispunjavajući sve zahtjeve kupaca.

Od sada i s bijelom bojom

Novi portfelj HP Latex pisača sastoji se od četiri uređaja – HP Latex 700 i 800 te HP Latex 700W i 800W koji prvi put nude mogućnost bijele boje u ovoj kategoriji uređaja. Kako ističu u HP-u, riječ je o najbjeljoj bijeloj boji dostupnoj na tržištu koja ne požuti s vremenom, što tiskarama omogućuje dobivanje urednijih obrisa i dodavanje većeg kontrasta tamnijim ispisima.

Nove ispisne glave sadrže još više mlaznica i rade brzinom do 36 m2/ h omogućujući HP Latex 800 i 800W pisačima 50% veću razinu produktivnosti u usporedbi s prethodnim HP modelima. Otisak napravljen na novoj HP Latex seriji 700/800 pružit će živopisne boje i fine detalje slike i teksta, čak i pri većim brzinama ispisa. Operativno, HP PrintOS omogućuje tvrtkama jednostavnu kontrolu i monitoring svih pisača korištenjem cloud-based sučelja bilo kada i bilo gdje.

Nedavno HP-ovo istraživanje pokazalo je da 85% kupaca tiskarskih strojeva traži održive proizvode i prakse. Da bi udovoljili tom zahtjevu, novi Latex proizvodi nastavljaju nadograđivati ​​HP-ovu predanost održivom ispisu. Sva četiri uređaja u serijama HP Latex 700 i 800 koriste HP Eco karton – uložak izrađen od kartonskog materijala koji smanjuje količinu upotrijebljene plastike za 80%. HP-ove tinte na bazi vode također su sigurnije za okoliš.

Za više informacija o novoj seriji pisača kontaktirajte Fortunu Digital u svojoj državi.

Što sve donosi nova serija HP Latex pisača pogledajte u videu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content