PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP predstavlja novu Latex seriju 700 i 800 sa belom bojom

Kompanija Fortuna Digital sa ponosom predstavlja dolazak na tržište novog portfolija HP Latex štampača koji pružaju izuzetan nivo svestranosti i održivosti u štampi. Nova HP Latex rešenja za štampu širokog formata – HP Latex 700 i 800 imaju za cilj da pomognu štamparima da diversifikuju svoju ponudu i udovolje sve zahtevnijim potrebama kupaca.

Nakon niza izazova pred kojima se našla i industrija štampe velikih formata, a uzrokovanih situacijom na globalnom tržištu, serije HP Latex 700 i 800 donose niz novih karakteristika. One pružaocima usluga štampe omogućuju da budu agilniji, uhvate se u koštac s ambicioznim projektima i preuzmu poslove koji donose najvišu vrednost. Novi portfolio štampača takođe donosi brži workflow što pomaže kompanijama da ispoštuju rokove, a da istovremeno jačaju i svoju prednost u pogledu načela održivosti.

„Kada razmišljate o HP Latex-u, zamislite jedinstvenu mogućnost da kažete DA svakom zahtevu kupca, bez obzira na česte izmene poslova ili zahteve samih aplikacija. Isporučite svaki posao u roku zahvaljujući jednostavnom rukovanju uz istovremeno očuvanje životne okoline jer uz HP Latex štampače svaka signage & decor odluka postaje održiva“, istakao je Guayente Sanmartin, generalni direktor za velike kompanije u HP- u. Novi portfolio Latex 700 i 800, kaže, će omogućiti pružaocima usluga štampe da pobede na tržištu vešto ispunjavajući sve zahteve kupaca.

Od sada i sa belom bojom

Novi portfolio HP Latex štampača se sastoji od četiri uređaja – HP Latex 700 i 800 te HP Latex 700W i 800W koji prvi put nude mogućnost bele boje u ovoj kategoriji uređaja. Kako ističu u HP-u, reč je o najbeljoj beloj boji dostupnoj na tržištu, koja ne žuti  vremenom, što štamparijama omogućuje dobijanje urednijih obrisa i dodavanje većeg kontrasta tamnijoj štampi.

Nove štamparske glave sadrže još više mlaznica i rade brzinom do 36 m2/ h omogućujući HP Latex 800 i 800W štampačima 50% veći nivo produktivnosti u poređenju sa prethodnim HP modelima. Otisak napravljen na novoj HP Latex seriji 700/800 pružiće živopisne boje i fine detalje slike i teksta, čak i pri većim brzinama štampe. Operativno, HP PrintOS nudi kompanijama jednostavnu kontrolu i monitoring svih štampača korišćenjem cloud-based interfejsa bilo kada i bilo gde.

Nedavno HP-ovo istraživanje pokazalo je da 85% kupaca štampača traži održive proizvode i prakse. Da bi udovoljili tom zahtevu, novi Latex proizvodi nastavljaju da nadograđuju ​​HP-ovu predanost održivoj štampi. Sva četiri uređaja u serijama HP Latex 700 i 800 koriste HP Eco karton – uložak izrađen od kartonskog materijala koji smanjuje količinu upotrebljene plastike za 80%. HP-ove tinte na bazi vode takođe su bezbednije za životnu sredinu.

Za više informacija o novoj seriji štampača, kontaktirajte kompaniju Fortuna Digital u svojoj državi.

Što sve donosi nova serija HP Latex štampača, pogledajte u videu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content