Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital sprema poslasticu za zaljubljenike u wrap na Printu21 u Sarajevu

Među 13 renomiranih izlagača na sajmu Print 21 u Sarajevu, svoj bogat portfelj brendova predstavit će i Fortuna Digital Grupa. Uz to što će posjetiteljima predstaviti svoj portfelj materijala i strojeva te približiti latex tehnologiju tiska demo prezentacijama na printeru  HP Latex 800W, održat će i zanimljivi wrap trening. Naime, tijekom oba dana sajma na svom će štandu organizirati wrap trening na pravom vozilu s inovativnim Image Perfect 2D WrapSuperGlide materijalom.
Brend Image Perfect novo je ime u Fortuna Digital portfelju. Obuhvaća materijale za wrap auta i autografiku, ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.

Wrap s inovativnim materijalom

Cilj treninga je upoznati sudionike s novom generacijom dugotrajnih, super mekih 2D wrap folija za ispis.

ImagePerfect™ 2578PA 2D WrapSuperGlide materijal uključuje poseban bijeli, sjajni film za wrap na vozilima s 2D udubljenjima. Ono po čemu se razlikuje od ostalih proizvoda jest SuperGlide i PerfectApply tehnologija za jednostavno pozicioniranje i nanošenje bez mjehurića, u jednom koraku.
Više o samom postupku možete pogledati na linku

U Fortuni Digital vjeruju da će wrap edukacija izazvati najviše zanimanja posjetitelja. Naime, iako wrap više nije tako mlada tehnika, na našem području još uvijek ne postoji organizirana edukacija za ovaj posao. FD odlučila je stoga, iskoristiti ovu prigodu i sudionicima približiti najbolje primjere iz prakse.
FD je u studenom prošle godine u Zagrebu već održala wrap trening te je zbog odličnih reakcija sudionika odlučila ponoviti ovo sjajno iskustvo i za posjetitelje sajma Print21 u Sarajevu.
Dio atmosfere s wrap treninga u Zagrebu možete pogledati na link

Svjetski poznati trener

Trening će voditi renomirani wrap trener Dimas Brazil kojeg na instagram profilu prati velik broj wrap zaljubljenika. Posjetitelji će na licu mjesta moći vidjeti najbolje primjere iz prakse, imati priliku za konzultacije i savjete vrhunskog stručnjaka oko diferenciranja na wrap tržištu te dobiti inspiraciju za buduće poslovne aktivnosti.

Ovo je sjajna prilika za upoznavanje s novim trendovima, tehnikama i materijalima te međusobno povezivanje i razmjene iskustva unutar ove inovativne i uvijek inspirativne branše.

Posjetite Fortunu Digital na štandu br. 10 na sajmu Print21 Sarajevo!

Ulaz na sajam je besplatan, potrebno je samo registrirati se! Registracija!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content