Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital Srbija: o poziciji na tržištu i novitetima predstavljenim na Grafimi

Tvrtka Fortuna Digital na tržištu Srbije prisutna je više od 10 godina. Iz sjedišta u Beogradu pokrivaju i tržište Crne Gore te Kosova i Metohije. Kako su nam u razgovoru rekli gosp. Mirko Ćurčin, direktor tvrtke Fortuna Digital Srbija te gosp. Nemanja Kovačević, voditelj servisa, izuzetno su zadovoljni postignutim u proteklom periodu. Ono što im je bilo bitno je da tvrtku pozicioniraju kao pouzdanog partnera, u čemu su, kažu, i uspjeli što se vidi po broju kupaca koji stalno raste.

Jedan od razloga zašto smo ih posjetili u novoj, modernoj poslovnoj zgradi u sklopu koje je i showroom je, između ostalog i uspješan nastup na, sada već, lanjskom sajmu Grafima. Naime, s obzirom da Grafima zbog pandemije nije održana 2020. i 2021. bila je ovo odlična prilika za tvrtku Fortuna Digital Srbija da srpskom i regionalnom tržištu predstavi zanimljiva rješenja kao i nove brendove u portfelju.

Nastup na sajmu Grafima osmislili su kroz koncept tri različite mini proizvodnje u sklopu kojih je pokazan kompletan proces nastanka različitih proizvoda od tiska do dorade. Sve kroz različite tehnologije, aplikacije i materijale.

Posjetiteljima je posebno zanimljiva bila inovativna automatizirana ljepilica Felix Gluer, premijerno predstavljena na tržištu regije. Felix Gluer ima za cilj rješavanje problema ručnog lijepljenja. Prednosti su mnogobrojne, a proizvodna učinkovitost i ušteda vremena zaposlenika samo su neke. Također, iskustva kupaca pokazuju prosječno smanjenje potrošnje ljepila od čak 50%.

Fortuna Digital predstavila je vrhunski Kongsberg rezač C20. Radi se o prvom multifunkcionalnom super-širokom digitalnom plošnom rezaču za reklamne natpise i stalke te sign i ambalažu.

Među ostalim strojevima, pozornost su uobičajeno privlačili i HP printeri, među kojima se posebno isticao HP R2000.

Više o nastupu na Grafimi, konceptu mini proizvodnji, predstavljenim novitetima, servisnoj podršci te planovima donosimo u Print Report-u. Ne propustite ga pogledati na Print Magazin You Tube kanalu


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content