PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital Srbija: o poziciji na tržištu i novitetima predstavljenim na Grafimi

Fortuna Digital postoji na srpskom tržištu više od 10 godina, a vremenom je učvrstila prisustvo na tržištu Crne Gore, kao i na tržištu Kosova i Metohije. Gospodin Mirko Ćurčin, direktor Fortune Digital Srbija i gospodin Nemanja Kovačević, menadžer servisa izrazili su veliko zadovoljstvo zbog postignutih rezultata u proteklom periodu. Kako su nam u razgovoru rekli, njima je bilo važno da kompaniju pozicioniraju kao pouzdanog partnera, u čemu su, kažu, i uspeli, što se i vidi po broju kupaca koji stalno raste.

Jedan od razloga, zašto smo ih posetili u novoj, modernoj poslovnoj zgradi u kojoj se nalazi i showroom je, između ostalog i uspešan nastup na sada već prošlogodišnjem sajmu Grafima. Naime, s obzirom na to da Grafima, zbog pandemije, nije održana 2020. i 2021. godine, ovo je bila odlična prilika za Fortunu Digital da srpskom i regionalnom tržištu predstavi zanimljiva rešenja, kao i nove brendove u portfoliju.

Svoj nastup na sajmu Grafima osmislili su kroz koncept tri različite mini proizvodnje u sklopu kojih je prikazan kompletan proces stvaranja različitih proizvoda, od štampe do dorade, i sve to kroz različite tehnologije, aplikacije i materijale.

Posetiocima je posebno bila zanimljiva automatska lepilica Felix Gluer kao inovacija premijerno predstavljena na regionalnom tržištu. Felix Gluer rešava problem ručnog lepljenja, što je dovelo do uštede vremena zaposlenima ne smanjujući efikasnost proizvodnje, Takođe, iskustva kupaca pokazuju prosečno smanjenje potrošnje lepka od čak 50%. Ovo su samo neke od mnogobrojnih prednosti pomenute lepilice.

Fortuna Digital je predstavila i vrhunsku mašinu za sečenje Kongsberg C20. Radi se o prvom multifunkcionalnom super-širokom digitalnom stolu za sečenje materijala za reklame, police, ambalažu i drugo.

Od ostalih mašina, posebnu pažnju uvek privlače HP štampači, među kojima se posebno istakao HP R2000.

Više o nastupu na Grafimi, konceptu mini proizvodnje, predstavljenim novitetima, servisnoj podršci i planovima donosimo u Print Report-u. Ne propustite da ga pogledate na Print Magazin You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content