Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PromoDays fotogalerija – pogledajte kako je bilo

Dva tjedna nakon održavnja sajma PromoDays još uvijek smo pod dojmom! Ako ste slučajno propustili posjetiti sajam, nema brige! Donosimo vam poveću fotogaleriju u kojoj ćete vidjeti i nešto od ponude, ali i kako nam je bilo.

No, prije same galerije donosimo kratak rezime!

Na prvom regionalnom B2B sajmu za industriju promotivnih proizvoda mogli su se vidjeti stvarno brojni proizvodi. Različita rješenja promotivnih i pratećih proizvoda namijenjenih poslovnom darivanju ispunila su cijelu Kongresnu dvoranu Zagrebačkog Velesajma. Sajam se održavao u srijedu i četvrtak, 14. i 15. 9. 2022..

Na sajmu PromoDays nastupilo je 26 izlagača iz Hrvatske i Slovenije, a tijekom oba dana posjetilo ih je oko 700 ljudi iz čitave regije. Dokaz je to da se industrija promotivnih proizvoda oporavlja i da kontinuirao raste.

S obzirom da je riječ o prvom takvom sajmu kod nas, i izlagači i posjetitelji slažu se da je ispunio očekivanja. Svatko je uistinu mogao pronaći rješenje po svojoj mjeri i mjeri svog brenda. Ideja kojih je bilo na svakom koraku privukla su posjetitelje iz vodećih marketinških i dizajnerskih agencija kao i predstavnike velikih proizvodnih tvrtki.

Sajam je donio i bogat dodatni program. U PromoDays WorkShop corneru kroz oba dana održavala su se edukativna predavanja o psihologiji, marketingu, kreativi i o mnogim drugim temama te panel o tisku.

Osim toga, svi već znaju da u našem Coffee Corneru mogu pronaći besplatnu kavu i peciva, a tako je bilo i ovaj put. A osim gužve, druženja i networkinga u Coffee Corneru, ovaj put smo tamo organizirali i After Work Party s burgerima, pivom i dobrom mjuzom!

Sve u svemu, bila su to dva bogata i zaposlena dana!

A sad, trk u razgledavanje bogate fotogalerije koju smo vam pripremili! Video presjek sajma također stiže uskoro na YouTube kanal.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content