PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Globalno predstavljanje ink jet boja Nazdar 565 za Oki Colorpainter

Iz tvrtke Nazdar Ink Technologies tvrde da su njihove nove ink jet boje serije 565 idealne za PVC i mesh materijale, za samoljepljive folije, papire za jumbo plakate koji su proizvedeni posebno za korištenje na Oki Colorpainter M-64s ink jet pisačima s Oki SX IP6 bojama.

Mogućnosti Plug-n-Play serije Nazdar 565 omogućuju korisnicima pisača Oki M-64s koji upotrebljavaju boje SX IP6 promjenu boje bez potrebe ispiranja. Dostupne u CMYK-u plus LC, LM i Grey, nove boje pružaju stalne i pouzdane performanse ispisa čak i kod većih brzina.

Stephen Woodall, menadžer segmenta globalnog tržišta za Aqueos & Solvent Digital proizvode tvrtke Nazdar, rekao je: „Nove serije boje 565 omogućuju krajnjim korisnicima da smanje troškove za boju bez narušavanja kvalitete. S izuzetnom kompatibilnošću boja i ostale kemije, boja serije 565 omogućuje korisnicima prebacivanje s jedne boje na drugu – bez potrebe ispiranja ili prilagođavanja profila u većini situacija. Nova boja serije 565 nudi izvrsne performanse na vanjskim grafikama i otporna je UV zračenje.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content