Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Globalno predstavljanje ink jet boja Nazdar 565 za Oki Colorpainter

Iz kompanije Nazdar Ink Technologies tvrde da su njihove nove ink jet boje serije 565 idealne za PVC i mesh materijale, za samolepljive folije, papire za jumbo plakate koji su proizvedeni posebno za korišćenje na Oki Colorpainter M-64s ink jet štampačima s Oki SX IP6 bojama.

Mogućnosti Plug-n-Play serije Nazdar 565 nude korisnicima štampača Oki M-64s koji koriste boje SX IP6, promenu boje bez potrebe ispiranja. Dostupne u CMYK-u plus LC, LM i Grey, nove boje pružaju stalne i pouzdane performanse štampe, čak i kod većih brzina.

Stephen Woodall, menadžer segmenta globalnog tržišta za Aqueos & Solvent Digital proizvodnje u kompaniji Nazdar, rekao je: „Nove serije boje 565 omogućuju krajnjim korisnicima da smanje troškove za boju bez narušavanja kvaliteta. S izuzetnom kompatibilnošću boja i ostale hemije, boja serije 565 omogućava korisnicima prebacivanje s jedne boje na drugu – bez potrebe ispiranja ili prilagođavanja profila u većini situacija. Nova boja serije 565 nudi izvrsne performanse na spoljnim grafikama i otporna je UV zračenje.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content