PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafoadria – novo ime na grafičkom tržištu Srbije i Crne Gore

Na grafičko tržište za područje Srbije i Crne Gore stigla je nova tvrtka s potpuno novim konceptom i pristupom kupcima. Radi se o tvrtki Grafoadria d.o.o. koja će zastupati poznate brendove u grafičkoj industriji s naglaskom na digitalni, ofsetni i flekso tisak.

Njihove tvrtke partneri su visokopozicionirane u svijetu grafičke industrije. Odlikuju se uvođenjem inovativnih tehnologija, ekoloških standarda, usavršavanjem proizvodnih procesa i podizanjem opće kvalitete tiska i pružanja dodatnih usluga. Zato na tržište ulaze s motom: Misli inovativno – tiskaj digitalno!

U suradnji s partnerskom tvrtkom GRAFIKnet d.o.o. iz Zagreba nastavljaju aktivnosti koje je GRAFIKnet imao prije svega na srpskom tržištu s ciljem prodaje grafičke opreme, softvera, pružanja servisne podrške i savjetovanja.

Grafoadria zastupnik je sljedećih brendova za teritorij Srbije i Crne Gore: Durst, Zund, Dataline, EngView, Grafotronic, Cerm, Zechini, Morgana, Vivid, F Service…, a najavljuju i skori dolazak novih brendova.

Ova raznolikost omogućava im da kupcima osiguraju pristup najnovijim dostignućima u grafičkoj industriji koja se očigledno mijenja u Covid vremenu, kao i potrebe i navike potrošača. Njihov osnovni cilj je osigurati kupcima kompletna rješenja vezana uz produkcijske strojeve, upravljački softver kao i strojeve za završnu obradu.

Sve informacije o potencijalnoj suradnji i prodajnom programu mogu se dobiti na:
Grafoadria d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10z/l, Novi Beograd, grafoadria.rs
Goran Papić, direktor; Mob: +381 60 333 9855; E-mail: [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content