PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafoadria – novo ime na grafičkom tržištu Srbije i Crne Gore

Na grafičko tržište za područje Srbije i Crne Gore stigla je nova kompanija sa potpuno novim konceptom i pristupom kupcima. Reč je o kompaniji Grafoadria d.o.o. koja će zastupati poznate brendove u grafičkoj industriji s akcentom na digitalnu, ofsetnu i flekso štampu.

Njihove kompanije partneri su visokopozicionirane u svetu grafičke industrije. Odlikuju se uvođenjem inovativnih tehnologija, ekoloških standarda, usavršavanjem proizvodnih procesa i podizanjem opšteg kvaliteta štampe i pružanja dodatnih usluga. Zato na tržište ulaze s motom: Misli inovativno – štampaj digitalno!

U saradnji sa partnerskom kompanijom GRAFIKnet d.o.o. iz Zagreba nastavljaju aktivnosti koje je GRAFIKnet imao pre svega na srpskom tržištu s ciljem prodaje grafičke opreme, softvera, pružanja servisne podrške i savetovanja.

Grafoadria je zastupnik sledećih brendova za teritoriju Srbije i Crne Gore: Durst, Zund, Dataline, EngView, Grafotronic, Cerm, Zechini, Morgana, Vivid, F Service…, a najavljuju i skori dolazak novih brendova.

Ova raznolikost omogućava im da kupcima obezbede pristup najnovijim dostignućima u grafičkoj industriji koja se očigledno menja u Covid vremenu, kao i potrebe i navike potrošača. Njihov osnovni cilj je da obezbede kupcima kompletna rešenja vezana za produkcijske štampače, upravljački softver kao i mašine za završnu obradu.

Sve informacije o potencijalnoj saradnji i prodajnom programu mogu se dobiti na:
Grafoadria d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10z/l, Novi Beograd, grafoadria.rs
Goran Papić, direktor; Mob: +381 60 333 9855; E-mail: [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content