Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Odgođen Graphic Center Digital Open House u Zagrebu

S obzirom na najnovija zbivanja, Graphic Center je iz preventivnih razloga odlučio odgoditi Digital Open House, koji se trebao održati od 18. do 20. 3. 2020. u Zagrebu. Digital Open House bit će održan naknadno, u terminu koji ćemo objaviti pravovremeno.

Prije nekoliko dana završilo je događanje u Budimpešti koje je okupilo znatan broj pripadnika grafičke zajednice.

Na proljetnom druženju u Budimpešti bili su prezentirani MIS/ERP, RIP softver, digitalni UV ispis na pločastim, fleksibilnim i promo materijalima te su se održale prezentacije mogućnosti doradnih procesa.

Posjetitelji Open House-a u Budimpešti mogli su se upoznati s benefitima korištenja Multipress i Caldera softverskih rješenja u organizaciji poslovanja i organizaciji procesa grafičke proizvodnje. Od hardverskih rješenja, prezentacije su bile fokusirane na mogućnosti digitalnog tiska Fujifilm pisačima Acuity Select 26, Acuity Select X28 te Acuity LED 1600II. Dorada ispisanih aplikacija vršila se na Kala i Elitron doradnim strojevima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content