Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Odložen Graphic Center Digital Open House u Zagrebu

S obzirom na najnovija dešavanja, Graphic Center je iz preventivnih razloga odlučio da odloži Digital Open House, koji je trebalo da se održi od 18. do 20.3.2020. u Zagrebu. Digital Open House biće održan naknadno, u terminu koji ćemo objaviti blagovremeno.

Pre nekoliko dana završen je događaj u Budimpešti koji je okupio veliki broj pripadnika grafičke zajednice.

Na prolećnom druženju u Budimpešti predstavljeni su MIS/ERP, RIP softver, digitalni UV štampač na pločastim, fleksibilnim i promo materijalima, pa su i održane prezentacije o mogućnostima doradnih procesa.

Posetioci Open House-a u Budimpešti mogli su da se upoznaju sa benefitima korišćenja Multipress i Caldera softverskih rešenja u organizaciji poslovanja i organizaciji procesa grafičke proizvodnje. Od hardverskih rešenja, prezentacije su se fokusirale na mogućnosti digitalne štampe Fujifilm štampačima Acuity Select 26, Acuity Select X28 i Acuity LED 1600II. Dorada odštampanih aplikacija vršila se na Kala i Elitron doradnim mašinama.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content