PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Guandong predstavlja svoju MM21 kolekciju

Guandong Collection MM21, s lijeva: P. Croldi, N.Landoni, D.Faoro, D.Merlo

Guandong s optimističnim pogledom u budućnost predstavlja svoju novu kolekciju pod nazivom MM21. Prvi je to interaktivni digitalni katalog dostupan na 5 različitih jezika: talijanskom, engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom. Novina je to koja će ovaj brend još više približiti kupcima u cijeloj Europi.

“Kvaliteta, buduća vizija, održivost i suradnja, vrijednosti su koje svakodnevno pokreću našu tvrtku, a mi smo željeli da se one prenesu u novi katalog.”, objašnjava gosp. Daniele Faoro, voditelj Guandongovog tima. Katalog ne sadrži samo širok spektar proizvoda i rješenja koji se neprestano šire, a koji karakteriziraju ponudu Guandonga. Sadrži i puno novih inovativnih usluga koje svjedoče o želji tvrtke da udovolji zahtjevima kupaca i potakne inovacije.

G5 Factory

Jedna od tih usluga je G5 Factory, ekskluzivna on-demand usluga koja omogućuje prilagodbu bilo koje podrške u Guandong asortimanu. Usluga G5 Factory nudi posebnu prilagodbu, rezanje na željenu širinu, ljepljive podloge i montažu, a sve je proizvedeno u Italiji.

Uz G5 uslugu postoje i rješenja za financiranje koja je Guandong osmislio kako bi udovoljio promjenjivim ekonomskim potrebama svojih kupaca. Na primjer, Trust Card, prepaid kartica u vrijednosti od 500, 1000 ili 2000 eura, koja vam, ovisno o iznosu i načinu plaćanja, omogućuje da iskoristite pogodnosti poput popusta ili besplatne dostave.

„Budućnost je stav, neki ljudi vide samo trenutnu situaciju, mi vidimo što će biti u budućnosti.”, tvrdi Nicola Landoni, Guandong menadžer za Italiju, predstavljajući neke od novih proizvoda u kolekciji MM21. Izuzetno inovativni nosači i materijali za vizualnu komunikaciju, uređenje interijera i promociju u prodavaonicama, poput rješenja iz velikog asortimana brenda Mr Magnus. Čitava obitelj posebnih proizvoda, od magnetnih i željeznih materijala, poliesterskih filmova koji propuštaju zrak (Scarico d’Aria®) do neklizajućih medija za osjetljive podove izrađenih od recikliranog materijala. Svi oni imaju jednu jedinstvenu prednost, a to je mogućnost tiska s 12 različitih tehnologija tiska. Svi su također izuzetno jednostavni za upotrebu i primjenu. “Nije slučajno da je Mr Magnus sve više prepoznat kao samostalni brend koji može ponuditi neviđene poslovne mogućnosti kroz razvoj novih tržišta.”, komentira Damiano Merlo, poslovni menadžer tvrtke Guandong Smart AD & Industry Division.

Guandong Collection MM21 cover
NANO-TACar

Jedan od novih dodataka u Guandong katalogu je potpuno novi NANO-TACar, poliester presvučen ljepljivim usisnim čašama izrađenim nanotehnologijom. Pogodan je za digitalni tisak, laserskom ili ofsetnom tehnologijom, a razvijen je u internom odjelu za istraživanje i razvoj za deco dinamiku i automobilski sektor. Izuzetno jednostavan za nanošenje i uklanjanje, NANO-TACar osigurava savršeno prianjanje pri velikim brzinama, do 130 km/h na limu, aluminiju, smoli i nepolarnoj plastici. Može se prati, repozicionirati te ne oštećuje karoseriju. NANO-TACar se također može reciklirati, jer se može zbrinuti kao plastika.

Inovaciju u vizualnoj komunikaciji za svijet maloprodaje predstavlja i film s pozadinskim osvjetljenjem. Guandong ga sada predlaže u potpuno novom formatu A3+, za obostrani otisak. Rađen je s dva poliesterska filma za ambalažni sektor i etiketiranje. Svi se ti novi mediji mogu ispisati bilo kojom tehnologijom lasera / tonera, jamčeći žarke i zadivljujuće boje. Nadalje, poput proizvoda REvita i VinylJet, oni su dio zelenih rješenja koja su stvorili stručnjaci, čime zadovoljavaju potrebe brendova čije je poslovanje usmjereno na održivost.

Kontakt:

Guandong Italia Srl
SS 415 Paullese Km 10 20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988
[email protected]www.guandong.eu

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content