PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Guandong predstavlja svoju MM21 kolekciju

Guandong Collection MM21, s leva: P. Croldi, N.Landoni, D.Faoro, D.Merlo

Guandong s optimističnim pogledom u budućnost predstavlja svoju novu kolekciju pod nazivom MM21. To je prvi interaktivni digitalni katalog dostupan na 5 različitih jezika: italijanskom, engleskom, francuskom, nemačkom i španskom. To je novina koja će ovaj brend još više približiti kupcima u celoj Evropi.

„Kvalitet, buduća vizija, održivost i saradnja su vrednosti koje svakodnevno pokreću našu kompaniju, a mi smo želeli da se one prenesu u novi katalog”, objašnjava g. Daniele Faoro, rukovodilac Guandongovog tima. Katalog ne sadrži samo širok spektar proizvoda i rešenja koji se neprestano šire, a koji karakterišu ponudu Guandonga. Sadrži i puno novih inovativnih usluga koje svedoče o želji kompanije da udovolji zahtevima kupaca i podstakne inovacije.

G5 Factory

Jedna od tih usluga je G5 Factory, ekskluzivna on-demand usluga koja omogućava prilagođavanje bilo koje podrške u opsegu Guandong asortimana. Usluga G5 Factory nudi posebno prilagođavanje, rezanje na željenu širinu, lepljive podloge i montažu, a sve je proizvedeno u Italiji.

Uz G5 uslugu postoje i rešenja za finansiranje koja je Guandong osmislio kako bi udovoljio promenjivim ekonomskim potrebama svojih kupaca. Na primer, Trust Card, prepaid kartica u vrednosti od 500, 1000 ili 2000 eura, koja vam, u zavisnosti od iznosa i načina plaćanja, omogućava da iskoristite pogodnosti poput popusta ili besplatne dostave.

„Budućnost je stav, neki ljudi vide samo trenutnu situaciju, mi vidimo što će biti u budućnosti.”, tvrdi Nicola Landoni, Guandong menadžer za Italiju, predstavljajući neke od novih proizvoda u kolekciji MM21. Izuzetno inovativni nosači i materijali za vizuelnu komunikaciju, uređenje enterijera i promociju u prodavnicama, poput rešenja iz velikog asortimana brenda Mr Magnus. Čitava porodica posebnih proizvoda, od magnetnih i gvozdenih materijala, poliesterskih filmova koji propuštaju zrak (Scarico d’Aria®) do neklizajućih medija za osetljive podove izrađenih od recikliranog materijala. Svi oni imaju jednu jedinstvenu prednost, a to je mogućnost štampe sa 12 različitih tehnologija štampe. Svi su takođe izuzetno jednostavni za upotrebu i primenu. „Nije slučajno da je Mr Magnus sve više prepoznat kao samostalni brend koji može da ponudi neviđene poslovne mogućnosti kroz razvoj novih tržišta.”, komentariše Damiano Merlo, poslovni menadžer kompanije Guandong Smart AD & Industry Division.

NANO-TACar

Jedan od novih dodataka u Guandong katalogu je potpuno novi NANO-TACar, poliester presvučen lepljivim usisnim čašama izrađenim nanotehnologijom. Pogodan je za digitalnu štampu, laserskom ili ofsetnom tehnologijom, a razvijen je u internom odseku za istraživanje i razvoj za deco dinamiku i automobilski sektor. Izuzetno jednostavan za nanošenje i uklanjanje, NANO-TACar omogućava savršeno prianjanje pri velikim brzinama, do 130 km/h na limu, aluminijumu, smoli i nepolarnoj plastici. Može se prati, repozicionirati i ne oštećuje karoseriju. NANO-TACar se također može reciklirati, jer se može odlagati kao plastika.

Inovaciju u vizuelnoj komunikaciji za svet maloprodaje predstavlja i film s pozadinskim osvetljenjem. Guandong ga sada predlaže u potpuno novom formatu A3+, za obostranu štampu. Rađen je s dva poliesterska filma za ambalažni sektor i etiketiranje. Svi se ti novi mediji mogu štampati bilo kojom tehnologijom lasera / tonera, garantujući žarke i zadivljujuće boje. Nadalje, poput proizvoda REvita i VinylJet, oni su deo zelenih rešenja koja su stvorili stručnjaci, čime zadovoljavaju potrebe brendova čije je poslovanje usmereno na održivost.

Kontakt:

Guandong Italia Srl
SS 415 Paullese Km 10 20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988
[email protected] – www.guandong.eu

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content