Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HandTop HT3200UV-E instaliran u tiskari SWA TIM

Spajanje tvrtki Igepa i Pako, koje se dogodilo prije nešto više od godinu dana, donijelo je značajne promjene grafičkom tržište regije. Obje tvrtke bile su lokalni zastupnici mnogih renomiranih brendova. Spajanjem u jednu tvrtku Igepa Pako svi su se ti brendovi našli pod jednim krovom, a novonastala situacija već donosi pozitivne rezultate.
Početkom ljeta posjetili smo štampariju SWA TIM u Zemunu.  Razlog je bila velika investicija. Investirali su u printer HandTop HT3200UV-E i Jwei CNC rezač koji će pratiti ovaj iznimno produktivan HandTop printer.

„Samo u prve dve nedelje od kada nam je stigao HandTop HT3200UV-E u našoj štampariji radili smo štampu na ploče, tekstil i foliju. Odštampano je više od 1200m2 materijala i sve što mogu da kažem je da printer radi besprekorno“, komentirao je vlasnik štamparije, gospodin Milan Bešević.

U proizvodnom pogonu imate puno različitih brendova. Kako uspijevate uskladiti sve ove tehnologije?

Doslovno svaka mašina ima svoju proizvodnu namenu. HandTop smo pažljivo izabrali za naslednika našem UV printeru koji je odlično radio, ali je došlo vreme i za njegovu smenu.
Stari UV printer koji smo koristili za štampu ploča i backlita više ne zadovoljava kapacitetom. Testirali smo brzinu HandTop HT3200UV-E printera. Za jednu forex ploču 3×2 metra potrebno je pet minuta za ispis u visokoj kvaliteti. To je nekoliko puta brže od našeg starog UV printera. Softver je vrlo jednostavan i cela instalacija i obuka printera i katera bile su gotove za tri dana.

Cijeli intervju možete pročitati u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content