PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

HandTop HT3200UV-E instaliran u štampariji SWA Tim

Spajanje kompanija Igepa i Pako, koje se dogodilo pre nešto više od godinu dana, donelo je značajne promene na grafičkom tržištu regiona. Obe kompanije su bile lokalni predstavnici mnogih renomiranih brendova. Spajanjem u jednu kompaniju Igepa Pako , svi ovi brendovi su se našli pod jednim krovom, a novonastala situacija već donosi pozitivne rezultate.

Početkom leta posetili smo štampariju SWA TIM u Zemunu. Razlog je bila velika investicija. Uložili su u HandTop HT3200UV-E štampač i Jwei CNC rezač koji će pratiti ovaj izuzetno produktivan HandTop štampač.

„Samo u prve dve nedelje otkako je stigao HandTop HT3200UV-E, štampali smo na pločama, tekstilu i foliji u našoj štampariji. Odštampano je više od 1200 m2 materijala i mogu samo da kažem da štampač radi besprekorno“, prokomentarisao je vlasnik štamparije gospodin Milan Bešević.

U proizvodnom pogonu imate mnogo različitih brendova. Kako uspevate da izbalansirate sve ove tehnologije?

Bukvalno svaka mašina ima svoju proizvodnu svrhu. Pažljivo smo izabrali HandTop kao naslednika našeg UV štampača, koji je odlično radio, ali je došlo vreme za njegovu zamenu.

Stari UV štampač koji smo koristili za štampanje ploča i pozadinskog osvetljenja više ne zadovoljava kapacitet. Testirali smo brzinu štampača HandTop HT3200UV-E. Jedna foreks tabla veličine 3k2 metra treba pet minuta da se odštampa u visokom kvalitetu. Nekoliko puta je brži od našeg starog UV štampača. Softver je veoma jednostavan i kompletna instalacija i obuka štampača i rezača je završena za tri dana.

Ceo intervju možete pročitati u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content