PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg pokreće novu, otvorenu i neovisnu platformu za grafičku industriju s brendom Zaikio

Zaikio je novootvorena i neovisna industrijska platforma za cijeli tiskarski sektor

  • Središnja industrijska platforma za automatizirano upravljanje dobavljačima i kupcima zasnovana na vrhunskoj cloud tehnologiji
  • Standardizirana sučelja umrežavaju postojeći softver, cloud aplikacije, opremu i dobavljače
  • Atraktivni planovi za potencijalne investitore i ostale igrače u industriji
  • Prekretnica u digitalizaciji tiskarske industrije

Tiskare se suočavaju s izazovom izrade manjih naklada i personaliziranim izdanjima koja bi bila što isplativija. Sve složeniji odnosi između tih tiskara, njihovih kupaca i različitih poslovnih partnera također traže učinkovito upravljanje. Rješenje je uspostaviti potpuno automatizirane, integrirane procese preko  tvrtki koje pojednostavljuju radne tijekove i transakcije između tiskara, tvrtki pružatelja usluga softvera, proizvođača opreme i dobavljača. Otprilike godinu dana nakon što je Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) preuzeo softver Crispy Mountain, tvrtka je pokrenula Zaikio – novu, otvorenu i neovisnu cloud platformu za tiskarsku industriju.

„Platformom Zaikio Heidelberg se aktivno suočava s izazovima s kojima se tiskarski sektor susreće u digitalnoj eri. To je sljedeća prekretnica u digitalizaciji industrije “, kaže direktor Heidelberga Rainer Hundsdörfer.

Zaikio objedinjuje sve industrijske igrače na jednoj platformi koristeći tri ključna elementa. Besplatni Zaikio account omogućava svakom korisniku da se jednom prijavom prijavi u sve povezane softverske sustave. Zaikio Hub koristi se za upravljanje osobnim i organizacijskim računima, povezujući usluge i softver različitih davatelja usluga – od postojećeg softvera do aplikacija razvijenih posebno za Zaikio. Posljednje, ali ne najmanje bitno, Mission Control je digitalni kontrolni centar tiskare. Svi se podaci ovdje primaju u standardiziranom obliku i mogu ih čitati, uređivati i vraćati druge aplikacije. Rezultat je jednostavna, standardizirana razmjena podataka između softvera, hardvera i uključenih partnera, što stvara osnovu za automatizirane lance procesa do kraja.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content