PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heineken i Formula 1 – limitirano izdanje s TermoWash etiketama

Heineken ima globalno partnerstvo s Formulom 1 i želio je učiniti nešto posebno za povratak Grand Prixa u okrug Zandvoort u Nizozemskoj. Ideja je bila prilagoditi boce limitiranom serijom naljepnica Formule 1.

U kolekciji se nalaze 22 različite etikete, a svaka prikazuje jednu zemlju i njezinu stazu za utrke. Etikete je dizajnirala tvrtka VBAT, a tiskane su u tvrtki Multi-Color Corporation u Helligenstadtu, Njemačka. Zbog različitih boja na 22 različita dizajna zastava, tisak naljepnica bio je poprilično izazovan. Naljepnice „nose“ klasične, CMYK boje, te bijele i srebrne dodatne efekte za vrhunski izgled.

Tvorci ovih etiketa izjavili su kako su koristili tehnologiju filma za otisak osjetljiv na pritisak. To omogućava ponovnu upotrebu staklenih boca. Povratne naljepnice osjetljive na pritisak otisnute su na materijalu koji se lako skida pod nazivom ThermoWash. Na taj se način Heineken boca može ponovno koristiti. Takve naljepnice nude iste grafičke i izvedbene mogućnosti kao i tradicionalne naljepnice za jednokratnu uporabu.

Prednosti ThermoWash etiketa

• Lako se odvajaju od boca tijekom pranja

• Izrađene su specijalno za povratnu staklenu ambalažu

• Kao i kod tradicionalnih etiketa, ne zahtijevaju promjene na većini strojeva za pranje boca.

• Vlasnici robnih marki mogu uživati u svim estetskim i dizajnerskim prednostima etiketa

• Boce se mogu rebrendirati za svaku upotrebu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content