Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heineken i Formula 1 – limitirano izdanje sa TermoWash etiketama

Heineken ima globalno partnerstvo s Formulom 1 i želeo je  da učini nešto posebno za povratak Grand Prix u okrug Zandvoort u Holandiji. Ideja je bila prilagoditi flaše limitiranom serijom nalepnica Formule 1.

U kolekciji se nalaze 22 različite etikete, a svaka prikazuje jednu zemlju i njenu stazu za trke. Etikete je dizajnirala kompanija VBAT, a štampane su u kompaniji Multi-Color Corporation u Helligenstadtu, Nemačka. Zbog različitih boja na 22 različita dizajna zastava, štampa nalepnica bila je popriličan izazov. Nalepnice „nose“ klasične, CMYK boje, kao i bele i srebrne dodatne efekte za vrhunski izgled.

Kreatori ovih etiketa izjavili su kako su koristili tehnologiju filma za otisak osetljiv na pritisak. To omogućava ponovnu upotrebu staklenih flaša. Povratne nalepnice osetljive na pritisak otisnute su na materijalu koji se lako skida pod nazivom ThermoWash. Na taj se način Heineken flaša može ponovo koristiti. Takve nalepnice nude iste grafičke  mogućnosti kao i tradicionalne nalepnice za jednokratnu upotrebu.

Prednosti ThermoWash etiketa

• Lako se odvajaju od flaše tokom pranja

• Izrađene su specijalno za povratnu staklenu ambalažu

• Kao i kod tradicionalnih etiketa, ne zahtevaju promene na većini mašina za pranje flaša.

• Vlasnici robnih marki mogu uživati u svim estetskim i dizajnerskim prednostima etiketa

• Flaše se mogu rebrendirati za svaku upotrebu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content