Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP i Canva udružuju snage

HP je na press konferenciji održanoj prvog dana drupe najavio strateško višegodišnje globalno partnerstvo s Canvom. Jedan od ciljeva ove suradnje je milijunima Canva korisnika diljem svijeta omogućiti besprijekoran online dizajn, stvaranje vizualnog sadržaja i pojačati lokalni tisak.

Suradnja između HP-a i Canve koristit će i HP-ovim pružateljima usluga tiska (PSP) i Canva zajednici širom svijeta, omogućujući svima koji stvaraju vizualni sadržaj na platformi Canva nesmetan dizajn i ispis unutar potpuno integriranog sustava.

Canva, osnovana 2013., danas ima više od 185 milijuna mjesečnih korisnika, a godišnje se kreira više od 5 milijardi dizajna. Pokretanje Canva Printa 2017. omogućilo je korisnicima dizajn i tisak širokog spektra proizvoda — od posjetnica, brošura, letaka, naljepnica, marketinških materijala… Canva Print posljednjih godina doživljava eksponencijalni rast s milijunima narudžbi godišnje.

Kroz ovu suradnju, Canva zajednica dobit će pristup profesionalno ispisanim proizvodima od strane tiskara diljem svijeta koji koriste HP tehnologiju. Canva ima za cilj proširiti svoju uslugu ispisa na 150 zemalja do 2026.

HP-ov softver za automatizaciju, HP PrintOS Site Flow, pomoći će Canvi proširiti doseg automatiziranjem procesa proizvodnje i dostave poslova tiskarima.  Ovo end-to-end rješenje pojednostavljuje poslove ispisa s automatskim planiranjem, pružajući dosljednost boja, sigurnost, praćenje barkoda i optimalnu produktivnost.

Suradnja HP-a i Canve također je u skladu s njihovom zajedničkom predanošću održivosti. Promičući lokaliziranu proizvodnju, cilj im je isporučiti visokokvalitetne dizajnerske materijale uz smanjenje utjecaja na okoliš.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content