PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

HP i Canva udružuju snage

Na konferenciji za novinare održanoj tokom prvog dana drupe, HP je najavio strateško višegodišnje globalno partnerstvo sa Canvom. Jedan od ciljeva ove saradnje je da omogući besprekoran onlajn dizajn, kreiranje vizuelnog sadržaja i podstakne lokalno štampanje milionima Canva korisnika širom sveta.

Saradnja između HP-a i Canve koristiće i HP-ovim pružaocima usluga štampe (PSP) i Canva zajednici širom sveta, omogućavajući svima koji kreiraju vizuelni sadržaj na platformi Canva da neprimetno dizajniraju i štampaju u okviru potpuno integrisanog sistema.

Canva, osnovana 2013. godine, danas ima više od 185 miliona korisnika mesečno, a godišnje se kreira više od 5 milijardi dizajna. Lansiranje Canva Print-a 2017. godine omogućilo je korisnicima da dizajniraju i štampaju širok spektar proizvoda — od vizitkarti, brošura, flajera, nalepnica, marketinških materijala… Canva Print je poslednjih godina doživela eksponencijalni rast sa milionima porudžbina godišnje.

Kroz ovu saradnju, Canva zajednica će dobiti pristup profesionalno štampanim proizvodima štampača širom sveta koji koriste HP tehnologiju. Canva ima za cilj da proširi svoju uslugu štampanja na 150 zemalja do 2026.

HP-ov softver za automatizaciju, HP PrintOS Site Flow, pomoći će Canvi da proširi svoj domet automatizacijom procesa proizvodnje i isporukom poslova štamparijama. Ovo end-to-end rešenje pojednostavljuje poslove štampanja sa automatskim zakazivanjem, obezbeđujući doslednost boja, sigurnost, praćenje bar kodova i optimalnu produktivnost.

Saradnja HP-a i Canve takođe je u skladu sa njihovom zajedničkom posvećenošću održivosti. Promovišući lokalizovanu proizvodnju, oni imaju za cilj da isporuče visokokvalitetne materijale za dizajn uz smanjenje negativnih uticaja na životnu sredinu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content