Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP Latex tehnologija – ključna karika koja pokreće poslovanje!

Konstantni razvoj i promjene koje se događaju na tržištu zahtijevaju danas od pružatelja usluga tiska minimalno dvije stvari. Prva je spremnost na prilagodbu, a druga ponuditi nešto što konkurencija ne može. Prva je stvar poslovne politike, druga tehnologije.

Kada je o tehnologiji riječ, jedno od mogućih rješenja za biti korak ispred konkurencije je investicija u printer velikog formata. Naime, analize pokazuju da se tržištu tiska velikog formata predviđa nastavak trenda rasta. Sasvim očekivano ako se uzme u obzir kvaliteta, fleksibilnost, široki raspon podloga te raznolikost primjene koju pruža.

Ako se svemu tome pridoda i mogućnost ispisa bijelom bojom, investicija u printer širok formata bit će pun pogodak. Naime, u segmentu tiska velikog formata upravo bijela boja može biti ona “ključna karika” koja pokreće poslovanje, diversificira poslove i povećava marže.

Ambiciozne i ekološke aplikacije uz veće marže


Sve navedeno i puno više moguće je postići investiranjem u HP Latex printere. Posljednja generacija sastoji se od četiri uređaja – HP Latex 700 i 800 te 700W i 800W koji prvi put nude mogućnost tiska bijelom bojom.
Riječ je o seriji koja tiskarima omogućuje da budu agilniji, uhvate se u koštac s ambicioznim projektima i preuzmu poslove koji donose veću vrijednost i uz sve to, doprinose globalnoj održivosti. Baneri, plakati, outdoor i indoor signage aplikacije samo su neka od područja primjene.  

Boje na bazi vode također su jedna od komparativnih prednosti HP Latex tehnologije. Naime, HP Latex boje na bazi vode u potpunosti su ekološke:

  • ne sadrže štetne emisije te ih je moguće koristiti u interijerima gdje je zabranjeno korištenje solventnih boja, kao što su npr. zdravstvene ustanove, škole, vrtići…
  • usklađene su s visokim standardima i certificirane s UL ECOLOGO i UL GREENGUARD GOLD certifikatom, što je

HP Latex tehnologija iz temelja je promijenila poslovni i ekološki profil tržišta tiska velikog formata.

Ne propustite HP Latex demo na štandu Fortune Digital na sajmu Print21 u Ljubljani

Po čemu su aplikacije s HP Latex tehnologijom toliko posebne? Kako izgledaju aplikacije s bijelom bojom? Saznat ćete ukoliko dođete na sajam Print21 & PromoDays Ljubljana, 20. i 21. 4. na Gospodarsko Razstavišče.
Naime, u sklopu sajma, na štandu tvrtke Fortuna Digital, ovlaštenog regionalnog HP distributera, bit će predstavljena inovativna i održiva HP Latex tehnologija. Također, svi zainteresirani moći će napraviti demo s HP bijelom bojom o čijoj konkurentskoj prednosti tržište već dulje vrijeme svjedoči.

Ulaz na sajam je besplatan. Potrebna je samo registracija. Napravite je već danas. Ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content