PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

I Konica Minolta povlači se sa sajma drupa 2021.

Konica Minolta Business Solutions Europe objavila je, krajem prošlog tjedna, odluku da odustaje od sudjelovanja na sajmu drupa 2021. te da je već krenula u smjeru novih, prilagođenih formata za interakciju sa svojim kupcima.

„Još uvijek vjerujemo u snagu neposredne komunikacije, u moć fizičkog uvida u naš portfelj i otisnutih uzoraka te osmišljavamo potencijalna rješenja virtualnih i stvarnih koncepata. Međutim, planiranje izlaganja na sajmu drupa ili bilo kojem drugom sajmu, u ovom trenutku nema smisla tijekom trenutne neizvjesnosti u svijetu. Stvari su previše nepredvidive. Naš najveći prioritet uvijek je osigurati da naši kolege, klijenti i njihove obitelji ostanu sigurni i zdravi. I dok pandemija koronavirusa i dalje nastavlja sa svojim negativnim učinkom na globalnoj razini, donijeli smo odluku da otkažemo svoju fizičku prisutnost sa sajma drupa, kao i drugih događaja u dogledno vrijeme“, rekao je Olaf Lorenz, generalni direktor Odjela za međunarodni marketing Konica Minolta Business Solutions Europe.
Drupa je, kako je rekao, oduvijek predstavljala nešto najbolje što se može postići na događajima uživo imajući pritom u vidu utjecaj na globalnu grafičku industriju.

Kako odluka o ne nastupu na drupi ne bi utjecala na klijente, Konica Minolta prilagodila se te pronašla načine kako bi klijentima i potencijalnim kupcima pružila potrebne usluge. Tako, na  primjer, pokreće virtualni showroom, a u Konica Minolta Inkjet Center of Competence u Bratislavi tvrtka nudi virtualne demonstracije industrijskog i produkcijskog portfelja gdje kupci online mogu dobiti dojam o samom procesu produkcije u realnom vremenu te komunicirati sa stručnjacima Konica Minolte koji su tamo fizički prisutni i spremni za pitanja svojih kupaca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content