Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

I Konica Minolta se povlači sa sajma Drupa 2021.

Kompanija Konica Minolta Business Solutions Europe je krajem prošle nedelje, objavila svoju odluku da odustaje od učešća na sajmu drupa 2021. i da je već krenula u smeru novih, prilagođenih formata za interakciju sa svojim kupcima.

„Još uvek verujemo u snagu neposredne komunikacije, u moć fizičkog uvida u naš portfolio i odštampanih uzoraka, pa osmišljavamo potencijalna rešenja virtuelnih i stvarnih koncepata. Međutim, planiranje izlaganja na sajmu drupa ili bilo kom drugom sajmu, u ovom trenutku, tokom trenutne neizvesnosti u svetu, nema smisla. Stvari su previše nepredvidive. Naš najveći prioritet uvek je da osiguramo da naše kolege, klijenti i njihove porodice budu bezbedni i zdravi. I dok pandemija korona virusa i dalje nastavlja sa svojim negativnim posledicama na globalnom nivou, doneli smo odluku da otkažemo naše učešće na sajmu drupa, kao i na sličnim događajima u dogledno vreme“, rekao je Olaf Lorenz, generalni direktor Sektora za međunarodni marketing Konica Minolta Business Solutions Europe.

Drupa je, kako je rekao, oduvek predstavljala nešto najbolje što može da se postigne na događajima uživo, imajući pritom u vidu uticaj na globalnu grafičku industriju.Kako odluka o ne-nastupu na drupi ne bi uticala na klijente, Konica Minolta se prilagodila i pronašla način kako da klijentima i potencijalnim kupcima pruži potrebne usluge. Tako na  primer, pokreće virtuelni showroom, a u Konica Minolta Inkjet Center of Competence u Bratislavi, kompanija nudi virtuelne demonstracije industrijskog i produkcijskog portfolija gde kupci mogu online da dobiju predstavu o samom procesu produkcije u realnom vremenu i da komuniciraju sa stručnjacima kompanije Konica Minolta koji su tamo fizički prisutni i spremni da odgovore na pitanja svojih kupaca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content