Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iako su studio 5do12, uz pravog partnera uvijek su korak ispred

Mlada i poduzetna ekipa trojice grafičkih inženjera koja čini Grafički studio 5do12 iz Zagreba pokazala nam je kako izgleda strast prema ovom poslu, koju dodatno potiču i vrhunska tehnološka rješenja kojima su se okružili. S njima su danas u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve vezane uz dizajn, pripremu, digitalni tisak i doradu. Želite li brzo i kvalitetno do etiketa, letaka, kataloga, knjiga te malih naklada luksuzne ambalaže, Grafički studio 5do12 prava je adresa.

U stalnoj potrazi za novim izazovima, prate trendove, osluškuju potrebe tržišta te sukladno tome šire ponudu i ulažu u tehnologiju. Kako su nam rekli gosp. Srđan Štern, direktor i vlasnik te gosp. Marko Gjeldum, tehnički direktor, iznimno važna karika u tom cijelom lancu je tvrtka Grafik.net. Uz nju su po pitanju tehnoloških rješenja snažno vezani, a s godinama suradnje razvili su pravi partnerski odnos.  

Zaokružena in-house proizvodnja

„Trenutno u studiju imamo tri rješenja koja nam je isporučila i instalirala tvrtka Grafik.net te održala sve potrebne edukacije. Radi se o stroju za doradu lakom i folijom MGI JETvarnish 3DS & iFoil, digitalnom cutteru VeloBlade Volta tvrtke Vivid te softverskom rješenju za projektiranje ambalaže EngView. Sve tri instalacije prošle su odlično, a takva je bila i edukacija. Grafik.net iznimno puno ulaže u edukaciju svojih zaposlenika. Kad god oni nešto novo nauče spremni su to prenijeti i nama. Mi naučeno možemo odmah primijeniti u praksi. To puno znači i nama i njima“, kaže nam gospodin Gjeldum.

Uz tehnologije tiska i dorade Grafički studio 5do12 prva je tiskara u Hrvatskoj, ali i u regiji koja je prije dvije godine uspješno certificirana i po Fogra PSD (Process Standard Digital) standardu. Proces certifikacije vodio je gospodin Dean Tolp, ovlašteni Fogra certifikator te voditelj poslovnog razvoja u tvrtki Grafik.net.

Uz konstantnu kvalitetu otiska, ističu kako se mogu pohvaliti i time da, iako mali, imaju potpuno zaokruženu in-house priču proizvodnje.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom ili online izdanju Print Magazina broj 7/23.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content