Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje 10. GRID znanstveni simpozij

Deseti po redu GRID20 znanstveni simpozij održavat će se od 12. do 14. 11. 2020. u Novom Sadu, na Departmanu za Grafičko inženjerstvo i dizajn // Univerzitet u Novom Sadu // Fakultet tehničkih nauka.

GRID20 ima za cilj nastaviti razmjenu stručnih saznanja među znanstvenicima, istraživačima i stručnjacima iz grafičke industrije u Srbiji i inozemstvu, a osnovni cilj svih dosadašnjih simpozija bio je povezivanje različitih istraživačkih centara iz područja grafičkog inženjerstva i dizajna kroz prezentiranje rezultata istraživanja znanstvenoj i stručnoj javnosti.

S obzirom na trenutni globalni utjecaj pandemije Covid-19 na svakodnevni život, organizacijski odbor konferencije donio je odluku o uvođenju tehničkih, prvenstveno IT inovacija u održavanju GRID konferencije.
Jubilarna deseta GRID konferencija održat će se, stoga, kao kombinirana konferencija. Sudionici koji ne mogu prisustvovati samom događaju uključit će se on-line, dok će predavanja sudionika koji mogu biti prisutni uživo biti organizirana s važećim mjerama zaštite i prevencije prenošenja virusa). 

Cjelokupni događaj bit će prikazivan uživo (on-line streaming) te će svi zainteresirani moći pratiti prezentacije znanstvenih radova kao i izlagača iz gospodarstva. Za realizacije on-line uključenja koristit će se Cisco WebEx platforma. Na ovaj način organizatori žele omogućiti sudjelovanje na konferenciji kako predavačima tako i široj publici konferencije.
Također je otvorena i poster sekcija koja će biti prevedena u digitalni oblik uz stream uživo.

Organizatori napominju da ukoliko u periodu održavanja konferencije, putovanja i održavanja skupova ne budu bila moguća ili budu predstavljali događaje visokog rizika, cjelokupna konferencija bit će održana on-line, uz prijenos uživo.

Na linku se nalazi program konferencije te prijava za online sudjelovanje

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content