PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje 10. GRID znanstveni simpozij

Deseti po redu GRID20 znanstveni simpozij održavat će se od 12. do 14. 11. 2020. u Novom Sadu, na Departmanu za Grafičko inženjerstvo i dizajn // Univerzitet u Novom Sadu // Fakultet tehničkih nauka.

GRID20 ima za cilj nastaviti razmjenu stručnih saznanja među znanstvenicima, istraživačima i stručnjacima iz grafičke industrije u Srbiji i inozemstvu, a osnovni cilj svih dosadašnjih simpozija bio je povezivanje različitih istraživačkih centara iz područja grafičkog inženjerstva i dizajna kroz prezentiranje rezultata istraživanja znanstvenoj i stručnoj javnosti.

S obzirom na trenutni globalni utjecaj pandemije Covid-19 na svakodnevni život, organizacijski odbor konferencije donio je odluku o uvođenju tehničkih, prvenstveno IT inovacija u održavanju GRID konferencije.
Jubilarna deseta GRID konferencija održat će se, stoga, kao kombinirana konferencija. Sudionici koji ne mogu prisustvovati samom događaju uključit će se on-line, dok će predavanja sudionika koji mogu biti prisutni uživo biti organizirana s važećim mjerama zaštite i prevencije prenošenja virusa). 

Cjelokupni događaj bit će prikazivan uživo (on-line streaming) te će svi zainteresirani moći pratiti prezentacije znanstvenih radova kao i izlagača iz gospodarstva. Za realizacije on-line uključenja koristit će se Cisco WebEx platforma. Na ovaj način organizatori žele omogućiti sudjelovanje na konferenciji kako predavačima tako i široj publici konferencije.
Također je otvorena i poster sekcija koja će biti prevedena u digitalni oblik uz stream uživo.

Organizatori napominju da ukoliko u periodu održavanja konferencije, putovanja i održavanja skupova ne budu bila moguća ili budu predstavljali događaje visokog rizika, cjelokupna konferencija bit će održana on-line, uz prijenos uživo.

Na linku se nalazi program konferencije te prijava za online sudjelovanje

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content