Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

IGEPA Alim Dan otvorenih vrata

Tvrtka IGEPA Alim idući tjedan, točnije u četvrtak, 25. 4., u svom sjedištu na adresi Kamenolom 8c, Blažuj, Sarajevo, organizira Dan otvorenih vrata.
Tom će prilikom svečano obilježiti i svoje pridruživanje IGEPA grupi pod sloganom: Variety. Service. Value. Također, pokazat će i nekoliko zanimljivih noviteta u području digitalnog tiska, što je razlog više da dođete i provedete vrijeme u ugodnom i opuštenom druženju.

Kako su nam rekli, vrata za goste otvaraju u 10:30h, a cijeli program trajat će do 17:00h.
Cijelo to vrijeme posjetiteljima će na raspolaganju biti IGEPA Alim prodajno-servisni tim koji će odgovarati na sva pitanja vezana uz asortiman proizvoda i usluga.
Poseban naglasak bit će, naravno, na strojevima prikazanim u showroom-u. Moći će se razgledati rješenja vodećih svjetskih proizvođača: Epson, Roland, Canon, HandTop, Jwei, Summa.
Također, na licu mjesta svi zainteresirani moći će dobiti i sve informacije o mogućnostima financiranja u suradnji s leasing kućom.

Za ovu priliku u IGEPA Alimu pripremili su i posebnu promo akciju za entry-level hibridni UV printer HT1600UV, koji predstavlja odlično rješenje za direktan ispis na fleksibilne materijale iz role, ali i na razne vrste pločastih materijala do širine 160cm.

IGEPA Alim tim vas očekuje, a svoj dolazak potvrdite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content