PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

IGEPA Alim Dan otvorenih vrata

Kompanija IGEPA Alim sledeće nedelje, u četvrtak, 25. aprila, organizuje Dan otvorenih vrata u sedištu na adresi Kamenolom 8c, Blažuj, Sarajevo.

Tom prilikom proslaviće ulazak u grupu IGEPA pod sloganom: Variety. Service.Value. Oni će pokazati i nekoliko zanimljivih noviteta u oblasti digitalne štampe, što je razlog više da dođete i provedete vreme u prijatnoj i opuštenoj atmosferi.

Kako su nam rekli, vrata se za goste otvaraju u 10.30 časova, a ceo program trajaće do 17.00 časova. Sve ovo vreme, prodajno-servisni tim IGEPA Alim će biti na raspolaganju posetiocima i odgovaraće na sva pitanja u vezi sa asortimanom proizvoda i usluga.
Poseban akcenat će, naravno, biti na mašinama prikazanim u salonu. Biće moguće pogledati rešenja vodećih svetskih proizvođača: Epson, Roland, Canon, HandTop, Jwei, Summa.
Takođe, na licu mesta svi zainteresovani će moći da dobiju sve informacije o mogućnostima finansiranja u saradnji sa lizing kućom.

IGEPA Alim je za ovu priliku pripremila specijalnu promociju za entry-level hibridni UV printer HT1600UV, koji je odlično rešenje za direktnu štampu na savitljivim materijalima iz rolne, ali i na raznim vrstama pločastih materijala širine do 160 cm.

IGEPA Alim tim vas očekuje, a svoj dolazak potvrdite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content