Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

In-house rješenje za svakodnevne reklamne potrebe trgovaca

U vremenima koja su sve više nepredvidiva, trgovci moraju biti spremni brzo reagirati na nagle promjene tržišta i nove trendove. Jedan od načina kako pokušati zadržati osjećaj smirenosti i sigurnosti kod kupaca u ovim izazovnim vremenima je jasna i pravovremena komunikacija.  

In-store vizualna komunikacija u trgovinama presudna je kako bi se trgovcima pomoglo u pridržavanju mjera i propisa. Primjerice, u trenutačnoj korona klimi, upotreba podnih naljepnica može pomoći trgovcima da osiguraju kupcima poštivanje potrebne socijalne udaljenosti. Nadalje, viseće reklame/oznake mogu pomoći kupcima da se brže kreću prolazima kako bi pronašli ono što traže, dok oznake na polici i samostojeće oznake mogu vrlo učinkovito komunicirati o naglim promjenama politike kupovanja. Međutim, mnogim trgovcima često nedostaje fleksibilnosti da bi mogli brzo ažurirati reklame/oznake u trgovini.

Vizualna komunikacija na zahtjev 

Naime, vrlo često maloprodajni trgovački lanci moraju pričekati da im oznake/reklame budu poslane iz sjedišta ili se moraju oslanjati na vanjskog pružatelja usluge tiska. To ponekad može značiti dugo vrijeme isporuke, zbog čega će i trgovina kasniti s postavljanjem relevantne komunikacije.
Mogućnost brze reakcije na nagle promjene znači da trgovci trebaju trenutni pristup resursima koji omogućavaju brz i jednostavan ispis širokog spektra oznaka i natpisa.

Kompaktni pisači poput OKI nagrađivane serije C800 optimizirani su za prometne trgovine u kojima je prostor često ograničen. Ovi se pisači uklapaju i u urede, jednostavni su za korištenje tako da i osoblje u trgovinama može brzo upravljati tiskarskim poslovima uz minimalno prekidanje ostalih poslova.

OKI pisači podržavaju ispis na vodonepropusnim medijima, uključujući podne naljepnice, omogućujući tako trgovcima da pomognu kupcima da se pridržavaju propisa o socijalnoj distanci. U turbulentnim vremenima kada se dogode neočekivani događaji poput Covida-19, trgovci su često neopjevani heroji na koje i kupci i vlast vrše pritisak. Sposobnost da se s kupcima jasno komunicira putem oznaka ispisanih na zahtjev i u profesionalnoj kvaliteti omogućava trgovcima da osiguraju da njihova trgovina ostane sigurno i mirno okruženje za kupce.

Više o OKI rješenjima za maloprodaju saznajte na www.oki.com.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content