Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

In-house rešenje za svakodnevne reklamne potrebe trgovaca

U vremenima koja su sve više nepredvidiva, trgovci moraju da budu spremni da brzo reaguju na nagle promene tržišta i nove trendove. Jedan od načina da pokušaju da zadrže osećaj smirenosti i sigurnosti kod kupaca u ovim izazovnim vremenima je jasna i blagovremena komunikacija.  

In-store vizuelna komunikacija u radnjama presudna je kako bi se trgovcima pomoglo u pridržavanju mera i propisa. Primera radi, u trenutnoj korona klimi, upotreba podnih nalepnica može da pomogne trgovcima da kupcima obezbede poštovanje neophodne socijalne distance. Dalje, viseće reklame/oznake mogu da pomognu kupcima da se brže kreću prolazima kako bi pronašli ono što traže, dok oznake na rafovimai i samostalne oznake mogu vrlo efikasno da komuniciraju o naglim promenama politike kupovine. Međutim, mnogim trgovcima često nedostaje fleksibilnost da bi mogli brzo da ažuriraju reklame/oznake u radnji.

Vizuelna komunikacija na zahtev 

Naime, vrlo često maloprodajni trgovački lanci moraju da čekaju da im se oznake/reklame pošalju iz sedišta ili moraju da se oslone na spoljnjeg saradnika koji pruža usluge štampe. To ponekad može da znači dugo vreme isporuke, zbog čega će i trgovina kasniti sa postavljanjem relevantne komunikacije.

Mogućnost brze reakcije na nagle promene znači da trgovcima treba trenutni pristup resursima koji omogućavaju brzu i jednostavnu štampu širokog spektra oznaka i natpisa.

Kompaktni štampači poput OKI nagrađivane serije C800, optimizovani su za prometne trgovine u kojima je prostor često ograničen. Ovi štampači su pogodni i za kancelarije, jednostavni su za korišćenje tako da i osoblje u trgovinama može brzo da upravlja štamparskim poslovima uz minimalno prekidanje ostalih poslova.

OKI štampači podržavaju štampu na vodonepropusnim medijima, uključujući podne nalepnice, omogućujući tako trgovcima da pomognu kupcima da se pridržavaju propisa o socijalnoj distanci. U turbulentnim vremenima kada se dogode neočekivani događaji poput Covida-19, trgovci su često neopevani heroji na koje i kupci i vlast vrše pritisak. Sposobnost da se sa kupcima jasno komunicira putem oznaka profesionalnog kvaliteta, štampanih na zahtev, pruža mogućnost trgovcima da njihova trgovina ostane sigurno i mirno okruženje za kupce.

Više o OKI rešenjima za maloprodaju saznajte na www.oki.com.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content