PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: predstavljamo Interior Media Book tvrtke Pako

Tvrtku Pako d.o.o. iz Brežica posjetili smo kako bismo vidjeli i snimili njihov najnoviji proizvod na koji su iznimno ponosni. Riječ je o Interior Media Book-u, odnosno knjizi u kojoj su na jednom mjestu pokazali uistinu široki raspon materijala, njih više od 30, koji su namijenjeni uređenju interijera.
Kako nam je rekao gosp. Grega Šimunovič, vlasnik i direktor tvrtke Pako, Interior Media Book projekt je koji ih je namučio, no krajnji rezultat uistinu je impresivan jer su tržištu dali dosad neviđen proizvod.

Interior Media Book namijenjen je projektantima i dizajnerima koji sada u rukama imaju jedinstveni alat kojim mogu ispunjavati želje klijenata. Jedina granica je kreativnost.

Interior Media Book dolazi na tržište u pravo vrijeme, a interes za mogućnostima koje pruža  digitalni tisak u uređenju sve je veći.

Naime, poznato je da arhitekti i dizajneri interijera i eksterijera uvijek traže nove materijale te načine i mogućnosti njihove primjene koje donose vizualno bogatstvo i poboljšanje. Danas im u tome znatno pomažu i tehnološke inovacije u mnogim područjima. Jedno od njih je svakako i tisak, posebice digitalni, koji svoju primjenu sve više nalazi i u dekorativnom tisku. Osim toga, bilježi i sve veći proizvodni volumen kod niza aplikacija u proizvodnji dekora.

Interior Media Book tvrtke Pako jedinstveni je proizvod na tržištu i na najimpresivniji način pokazuje da danas gotovo da nema materijala na koji se ne može otiskivati. Time su i mogućnosti digitalnih dekorativnih aplikacija beskonačne.

Print Report priču o Interior Media Book-u pogledajte u nastavku.

Ne zaboravite se pretplatiti na Print Magazin YouTube kanal!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content