PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: predstavljamo Interior Media Book kompanije Pako

Kompaniju Pako d.o.o. iz Brežica smo posetili kako bismo videli i snimili njihov najnoviji proizvod na koji su posebno ponosni. Reč je o Interior Media Book-u, odnosno knjizi u kojoj su na jednom mestu pokazali zaista široki raspon materijala. Njih čak više od 30, koji su namenjeni uređenju interijera.

Kako nam je rekao g. Grega Šimunovič, vlasnik i direktor kompanije Pako, Interior Media Book je projekat koji ih je namučio, ali krajnji rezultat je zaista impresivan a tržištu su dali dosad neviđen proizvod.

Interior Media Book je namenjen projektantima i dizajnerima koji sada u rukama imaju jedinstveni alat uz čiju pomoć mogu da ispune želje klijenata. Jedina granica je kreativnost.

Interior Media Book dolazi na tržište u pravo vreme, a interesovanje za mogućnosti koje pruža  digitalna štampa u uređenju prostora sve je veće.

Naime, poznato je da arhitekte i dizajneri enterijera i eksterijera uvek traže nove materijale, kao i načine i mogućnosti njihove primene koje donose vizualno bogatstvo i unapređenje. Danas im u tome znatno pomažu i tehnološke inovacije u mnogim oblastima. Jedno od njih je svakako i štampa, posebno digitalna, koja svoju primenu sve više pronalazi i u dekorativnoj štampi. Osim toga, beleži i sve veći proizvodni volumen kod niza aplikacija u proizvodnji dekora.

Interior Media Book kompanije Pako je jedinstveni proizvod na tržištu i na najimpresivniji način pokazuje da danas gotovo da nema materijala na koji se ne može štampati. Time su i mogućnosti digitalnih dekorativnih aplikacija beskonačne.

Print Report priču o Interior Media Book-u pogledajte u nastavku.

Ne zaboravite da se pretplatite na Print Magazin YouTube kanal!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content