PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

interpack 2023. – poznat datum održavanja

Jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova namijenjenih ambalažnoj i industriji pakiranja – interpack,  održat će se od 4. do 10. 5. 2023. u sajamskom centru Düsseldorf, objavio je organizator sajam Messe Düsseldorf. Datum je određen u dogovoru s partnerima i odborima.
Sve tvrtke iz sektora ambalaže i povezane prerađivačke industrije, zainteresirane za izlaganje na sajmu interpack 2023, moći će se registrirati online na www.interpack.com od kraja ožujka / početka travnja pod uvjetom da sve ide po planu.

Izlagači koji su potvrdili svoje sudjelovanje na interpacku 2021, a koji je otkazan zbog nastavka pandemije, već su mogli rezervirati svoje pozicije štandova za 2023., a sada, nakon što se registriraju, moći će ih ponovno rezervirati.

Sajam components, koji je orijentiran prema dobavljačima vezanim uz ambalažnu i prerađivačku industriju, odvijat će se paralelno sa sajmom interpack. Za njega će se također moći registrirati u istom razdoblju kao i za interpack 2023. putem web stranice  www.packaging-components.com.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content