PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

interpack 2023. – poznat datum održavanja

 Jedan od najpoznatijih svetskih sajmova namenjenih ambalažnoj i industriji pakovanja – interpack, održat će se od 4. do 10. 5. 2023. u sajamskom centru Düsseldorf, objavio je organizator, sajam Messe Düsseldorf. Datum je određen u dogovoru sa partnerima i odborima.
Sve kompanije iz sektora ambalaže i prerađivačke industrije, zainteresovane za izlaganje na sajmu interpack 2023, moći će da se registruju online na www.interpack.com od kraja marta / početka aprila pod uslovom da sve ide po planu.

Izlagači koji su potvrdili svoje učešće na interpack-u 2021, a koji je otkazan zbog nastavka pandemije, već su mogli da rezervišu svoje pozicije štandova za 2023, a sada, nakon što se registruju, moći će ponovno da ih rezervišu.

Sajam components, koji je usmeren ka dobavljačima vezanim za ambalažnu i prerađivačku industriju, odvijaće se paralelno sa sajmom interpack. Prijave za ovaj sajam će se vršiti u istom periodu kao i za interpack 2023. putem web stranice  www.packaging-components.com.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content