PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iskoristite posebnu akcijsku ponudu na HP Latex pisače

Tvrtka Fortuna Digital, regionalni distributer HP pisača, za vas je odabrala HP Latex pisače koje do kraja 2020. godine možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni. Riječ je o pisačima koji su idealni za početnu investiciju ili kao nadogradnja portfelja za unaprjeđenje poslovanja.

Latex pisači, zbog svoje su svestranosti danas postali gotovo nezaobilazni dio svake tiskare. Pomoću njih možete ispisivati različite banere, plakate, grafike i još mnogo toga. Ono što je također važno je da su latex pisači dizajnirani da maksimiziraju kvalitetu slike, što je plus za svakog vlasnika tiskare. Rezultati koje pružaju latex pisači dugotrajni su, a aplikacije otporne na ogrebotine, čime štede vrijeme i novac.

Za krajnje korisnike prednost latex tehnologije je velika jer im otvara dodatne mogućnosti za poslovanje u područjima gdje je važan tisak s bojama koje nemaju mirisa i koje su sigurne za zdravlje, kao što su razne indoor aplikacije za škole, bolnice i vrtiće. HP Latex boje certificirane su s UL Ecologo i UL Greenguard Gold certifikatima. Dakle, ako vam je stalo do okoliša, latex tisak izvrsna je opcija za razmatranje.

Ukoliko planirate investirati u novi stroj, sada možete odabrati kombinaciju stroja i boja koji vam nabolje odgovaraju, a koji će vam otvoriti tržište indoor dekorativnih aplikacija koje posljednjih godina bilježe sve veći rast.

Na akciji potražite:

HP Latex 365
Premašite očekivanja klijenata brzinom proizvodnje koja je idealna za isporuke hitnih poslova. HP Latex 365 pisač ispunjava zahtjeve indoor i outdoor aplikacija na širokom spektru materijala koji su danas dostupni na tržištu. Kvaliteta tiska je do 1200 x 1200 dpi-a, maksimalna širina role za tisak je 1,63m, a dimenzije pisača 2561 x 840 x 1380 mm.

HP Latex 375
Proširite svoje poslovanje i zadržite niske troškove zahvaljujući punjenju boja od 3 litre. Uz HP Latex 375 u mogućnosti ste isporučiti ispis isti dan s obzirom da nije potrebno čekati sušenje boje. HP Latex 375 odlikuje jasan i visokokvalitetan ispis sa 6 boja i rezolucije 1200dpi, 3 litrene boje, maksimalna širina role od 1,63 m, a dimenzije pisača 2561 x 840 x 1380 mm.

HP Latex 560
Zadržite niske troškove i postignite postojanu kvalitetu tiska koja traje do kraja životnog ciklusa pisača. Uz brzo postavljanje role i automatsko održavanje možete brzo isporučiti narudžbe zadržavajući niske troškove. Smanjite mjesečno održavanje stroja za 2-3 sata i optimizirajte boju uz sistem predviđanja potrošnje boje. Korištenje role do 1,63m širine uz kvalitetu tiska do 1200×1200 dpi-a. Dimenzija pisača je 2560 x 792 x 1420 mm.

HP Latex 570
Pisač HP Latex 570 omogućava ispis bez prekida sa svojim unaprjeđenim sustavom za boju gdje možete koristiti HP boje od 3 litre i na taj način uštedjeti na vremenu i cijeni u svom redovnom poslovanju. HP Latex 570 pisač najbolje je rješenje za male poduzetnike koji žele krenuti u smjeru digitalnih aplikacija. Kvaliteta ispisa je 1200 dpi-a. Dimenzija pisača je 2560 x 792 x 1420 mm.

Kontaktirajte Fortunu Digital za ponudu i iskoristite ovu posebnu akciju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content