Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iskoristite posebnu akcijsku ponudu na HP Latex pisače

Kompanija Fortuna Digital, regionalni distributer HP štampača, za vas je odabrala HP Latex štampače koje do kraja 2020. godine možete kupiti po posebnoj akcijskoj ceni. Reč je o štampačima koji su idealni za početnu investiciju ili kao nadogradnja portfolija za unapređenje poslovanja.

Latex štampači su zbog svoje svestranosti danas postali gotovo nezaobilazni deo svake štamparije. Pomoću njih možete štampati različite banere, plakate, grafike i još mnogo toga. Ono što je takođe važno je to da su latex štampači dizajnirani da maksimalizuju kvalitet slike, što je plus za svakog vlasnika štamparije. Rezultati koje pružaju latex štampači su dugotrajni, a aplikacije otporne na ogrebotine, čime štede vreme i novac.

Za krajnje korisnike prednost latex tehnologije je velika jer im otvara dodatne mogućnosti za poslovanje u oblastima gde je važna štampa sa bojama koje nemaju miris i koje su sigurne po zdravlje, kao što su razne indoor aplikacije za škole, bolnice i vrtiće. HP Latex boje su sertifikovane s UL Ecologo i UL Greenguard Gold sertifikatima. Dakle, ako vam je stalo do okoline, latex štampa je odlična opcija za razmatranje.

Ukoliko planirate da investirate u novi štampač, sada možete odabrati kombinaciju mašine i boja koji vam najbolje odgovaraju, a koji će vam otvoriti tržište indoor dekorativnih aplikacija koje poslednjih godina beleže sve veći rast.

Na akciji potražite:

HP Latex 365

Premašite očekivanja klijenata brzinom proizvodnje koja je idealna za isporuke hitnih poslova. HP Latex 365 štampač ispunjava zahteve indoor i outdoor aplikacija na širokom spektru materijala koji su danas dostupni na tržištu. Kvalitet štampe je do 1200 x 1200 dpi, maksimalna širina rolne za štampu je 1,63m, a dimenzije štampača 2561 x 840 x 1380 mm.

HP Latex 375

Proširite svoje poslovanje i zadržite niske troškove zahvaljujući punjenju boja od 3 litre. Uz HP Latex 375 u mogućnosti ste da isporučite štampu isti dan s obzirom na to da nije potrebno čekati sušenje boje. HP Latex 375 odlikuje jasna i visoko kvalitetna štampa sa 6 boja i rezolucijom 1200dpi, 3 litrene boje, maksimalna širina rolne od 1,63 m, a dimenzije štampača 2561 x 840 x 1380 mm.

HP Latex 560

Zadržite niske troškove i postignite postojani kvalitet štampe koji traje do kraja životnog veka štampača. Uz brzo postavljanje rolne i automatsko održavanje, možete brzo isporučiti narudžbine uz niske troškove. Smanjite mesečno održavanje štampača za 2-3 sata i optimizujte boju uz sistem predviđanja potrošnje boje. Korišćenje rolne do 1,63m širine, uz kvalitet štampe do 1200×1200 dpi. Dimenzija štampača je 2560 x 792 x 1420 mm.

HP Latex 570

Štampač HP Latex 570 omogućava štampu bez prekida sa svojim unapređenim sistemom za boju gde možete koristiti HP boje od 3 litre i na taj način uštedeti na vremenu i ceni u svom redovnom poslovanju. HP Latex 570 štampač je najbolje rešenje za male preduzetnike koji žele da krenu u smeru digitalnih aplikacija. Kvalitet štampe je 1200 dpi. Dimenzija štampača je 2560 x 792 x 1420 mm.

Kontaktirajte kompaniju Fortuna Digital za ponudu i iskoristite ovu posebnu akciju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content