Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Isplativ ispis širokog formata uz Mimaki solventni pisač SWJ-320EA

Solventni pisač širokog formata Mimaki SWJ-320EA uspješno je lansiran u EMEA regiji. Radi se o pisaču širine 3,2 metra koji nudi odličan omjer kvalitete ispisa, brzine i pouzdanosti i to po vrlo pristupačnoj cijeni.

„Ispunjavajući potrebe visoko konkurentnog tržišta tiska širokog formata, pisač SWJ-320EA predstavlja važnu poslovnu razliku za kupce. Kombinirajući visoku razinu učinkovitosti i niske operativne troškove s vrlo konkurentnom cijenom hardvera i boja, SWJ-320EA je isplativ izbor za ulaganje”, ističe gosp. Bert Benckhuysen, stariji product menadžer za EMEA regiju u tvrtki Mimaki Europe.

SWJ-320EA dolazi s ključnim Mimaki tehnologijama, MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System) i NRS (Nozzle Recovery System). MAPS4 pomaže u sprječavanju lijepljenja tijekom procesa ispisa, dok NRS osigurava zamjenu začepljenih mlaznica bez zaustavljanja proizvodnje. SWJ-320EA je opremljen s četiri ispisne glave velike brzine, raspoređene u nizu koje osiguravaju razlučivost do 1200 dpi-a i brzine ispisa do 137m2 / h. Za one koji zahtijevaju veće naklade, dostupna je funkcija ispisa s dva valjka kao dodatna karakteristika pri čemu je maksimalna širina svakog valjka 1,524 mm, što rezultira dvostrukom proizvodnjom.

Mimaki SWJ-320EA je idealan za proizvodnju širokog spektra unutarnjih i vanjskih aplikacija velikog formata, uključujući POS materijale, banere, billboarde, displeje, podne grafike…Diverzifikacija se očituje i u širokom rasponu kompatibilnih podloga premazanih solventom. SWJ-320EA koristi Mimaki CS100 boju na bazi otapala – dostupnu u CMYK konfiguraciji i s kapacitetom od 3 litre po boji. Nove boje su razvijene da osiguraju manju potrošnju te veću otpornost na ogrebotine i vremenske uvjete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content