PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Isplativa štampa širokog formata uz Mimaki solventni štampač SWJ-320EA

Solventni štampač širokog formata Mimaki SWJ-320EA uspešno je lansiran u EMEA regionu. Reč je o štampaču širine 3,2 metra koji nudi odličan odnos kvaliteta štampe, brzine i pouzdanosti i to po vrlo pristupačnoj ceni.

„Ispunjavajući potrebe visoko konkurentnog tržišta štampe širokog formata, štampač SWJ-320EA predstavlja važnu poslovnu razliku za kupce. Kombinujući visoku efikasnost i niske operativne troškove sa vrlo konkurentnom cenom hardvera i boja, SWJ-320EA je isplativ izbor za ulaganje”, ističe g. Bert Benckhuysen, stariji produkt menadžer za EMEA region u kompaniji Mimaki Europe.

SWJ-320EA dolazi s ključnim Mimaki tehnologijama, MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System) i NRS (Nozzle Recovery System). MAPS4 pomaže u sprečavanju lepljenja tokom procesa štampe, dok NRS osigurava zamenu začepljenih dizni bez zaustavljanja proizvodnje. SWJ-320EA je opremljen sa četiri glave za štampu velike brzine, raspoređene u nizu koje osiguravaju rezoluciju do 1200 dpi i brzinu štampe do 137m2/h. Za one koji zahtevaju veće tiraže, dostupna je funkcija štampe sa dve rolne kao dodatna karakteristika pri čemu je maksimalna širina svake rolne 1,524 mm, što rezultira duplom proizvodnjom.

Mimaki SWJ-320EA je idealan za proizvodnju širokog spektra unutrašnjih i spoljnih aplikacija velikog formata, uključujući POS materijale, banere, bilborde, displeje, podne grafike… Diversifikacija se ogleda i u širokom rasponu kompatibilnih podloga premazanih solventom. SWJ-320EA koristi Mimaki CS100 boju na bazi rastvarača – dostupnu u CMYK konfiguraciji i s kapacitetom od 3 litre po boji. Nove boje su razvijene da osiguraju manju potrošnju i veću otpornost na ogrebotine i vremenske uslove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content