PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iz Nanodiy-a za vas pripremaju webinare

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, webinari su ovih dana jedino logično rješenje za uspješan nastavak poslovanja, educiranja i sl. Time su se vodili i iz tvrtke Nanodiy te za svoje klijente i potencijalne kupce odlučili napraviti čak dva webinara.

Svoje besplatne webinare namijenili su svima koji se bave tiskom na tekstil, sublimacijom, izradom suvenira i svima koji se bave ili se žele baviti izradom personaliziranih proizvoda. Nanodiy webinari trajat će 30-45min, a svi prisutni moći će pitati sve što ih zanima. Tema Nanodiy webinara bit će prezentacija All in One tehnologije koja je spojila tisak na pamuk i poliester (sublimacijske materijale) jednom tehnologijom.

Prijavite se na besplatni Nanodiy webinar i započnite svoje uzbudljivo putovanje kroz svijet zanimljivih i kreativnih poslovnih ideja!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content